Yağmur Yağarsa mı Rahmet,Yoksa GÜL Yağmura Değerse mi Kısmet?Ekmek Yoğrulurken mi Bereket,Yoksa Çocukların Gözlerindeki Yarattığı Şehvet mi Nimet?Nüfûs Nüfuza Hizmet Ederse mi Diyanet,Yoksa Akıldan Çok İzandan Gelen mi İbadet?Nefes Nefis‘e Hükmederse mi İffet,Yoksa Ona Kanarken mi İllet?
Itri (22-01-14)
Aslın, gölgenle oynar bazen...
Yalnız değilsin! Sırtını dayadığın bir gölgen var.
Yağmur Yağarsa mı Rahmet,Yoksa GÜL Yağmura Değerse mi Kısmet?Ekmek Yoğrulurken mi Bereket,Yoksa Çocukların Gözlerindeki Yarattığı Şehvet mi Nimet?Nüfûs Nüfuza Hizmet Ederse mi Diyanet,Yoksa Akıldan Çok İzandan Gelen mi İbadet?Nefes Nefis‘e Hükmederse mi İffet,Yoksa Ona Kanarken mi İllet?
[size=18pt]صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ[/size]bakara 18<br /><br />Sağırdırlar dilsizdirler kördürler artık onların dönüşü yoktur
bilakis Itri kardeşim, ben teşekkür ederim. onca zaman oldu, ne bi okuyan çıktı ne de merak edip soran..
çok memnun oldum.sağolasın..
Seviyorsan, cimrilik etme, söyle!
Muhabbeti varken, yokmuş gibi yapanla, Hiç sevmediği halde, yılışıp durana sinir olurum!
Neyse, o olmalı insan...
Kendisi olmaktan korkmamalı! Kendisi olmaktan kaçmamalı!
Bil ki, sensin diye seni bırakmam;ama
Ben olduğum için bırakırsan beni,
Yas da tutmam arkandan!
buğlemin sözü de gayet net sanırım. yiğitlikle de yakından alakalı..
Muhabbeti varken, yokmuş gibi yapanla, Hiç sevmediği halde, yılışıp durana sinir olurum!
Neyse, o olmalı insan...
Yas da tutmam arkandan!
Neyse, o olmalı insan...
Yas da tutmam arkandan!
Evet, eklemiş olduğum söz gayet açık ve net. İdrak edebilene ne mutlu!
Bookmarks