konu basit üstteki üyeyi forumda nasýl biliyorsunuz![]()
konu basit üstteki üyeyi forumda nasýl biliyorsunuz![]()
[img width=600 height=219]http://img44.imageshack.us/img44/574/yagmurf.gif[/img]
bazan uzuuun uzun yazýlarý olan,gayet olgun,hanýmefendi ve arada da espirili bi arkadaþýmýzdýr medineli..![]()
![]()
Seviyorsan, cimrilik etme, söyle!
Muhabbeti varken, yokmuþ gibi yapanla, Hiç sevmediði halde, yýlýþýp durana sinir olurum!
Neyse, o olmalý insan...
Kendisi olmaktan korkmamalý! Kendisi olmaktan kaçmamalý!
Bil ki, sensin diye seni býrakmam;ama
Ben olduðum için býrakýrsan beni,
Yas da tutmam arkandan!
neva....
onu anlatmaya lisan yetermi bilmiyorum..merhamet geliyor aklýma onu hatýrladýgým da..
muamma..
cozulmesi cok zor ama sonu hep iyiye cýkan..
digergam paylaþým seven..ama süper unutkan.
iç dünyasýný son derece iyi saklayan son derece baglý ve tanýðdým en zeki insanlardan birisi ve onunla sohbet etmek cok keyýf verýr..
aslýnda daha devam ederim ama baska bir zemine kalsýn inþaallah..
GAFLETÝ EYLE HEBAA
Kendisini yorumlarýndan takip ettiðim kadarýyla,
Tam bir kelime üstadý,foruma katýldýðýmda çok eleþtiren biri olarak görmüþtüm fakat sonradan derdinin sadece kendisiyle olduðunu anladým...
Sorgulamayý seven ve mantýða önem veren bir yapýsý var...
Neva abla için söylemiþ fakat kendisininde çözülmesi zor insan bence...
Rabbim selamet versin..
Þimdilik bu kadar
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakýþ bin söz eder, bakýþtan anlayana...
Hz. Mevlana
Zikrullah, öyle bir kaledirki hem zahir düþmandan,hemde batýn düþmandan korur.Mahmud Ustaosmanoðlu (k.s)
Ey insan Kerim olan Rabbi'ne karþý seni ne aldattý? (Ýnfitar-6)
Nihade foruma bir kaç gün uðramasa yokluðunu hissettiren
birbirinden deðerli katýlýmlarýyla foruma renk can verenlerden
Rabbimiz baþýmýzdan eksik etmesin
[size=18pt]صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ[/size]bakara 18<br /><br />Saðýrdýrlar dilsizdirler kördürler artýk onlarýn dönüþü yoktur
þimdi ne desem acaba..tabikide þiirleriyle..kendisi ne kadar kabul etmesede bence þairdir..saðolsun çok yardým sever ne zaman baþým sýkýþsa yardýma koþan, þiirlerini okurken zevk aldýðým..çýlgýnmýþ profili öyle diyo..güzelde þiir okuyo..sonraaa saygý duyduðumuz sevdimiz bi abimiz..onsuz bi site düþünemiyorum malumm admin..Rabbim kendisinden binlerce kez razý olsun..Yar ve yardýmcýsý olsun..saygýlar...
Tasavvuf bir yolculuktur, yolcu yolunda gerek. Biz yürüye duralým, siz olduðunuz yerde kalýn !
þööyle bi düþündüm,vuslatý en iyi ben bilirim dedim.bu durumda az biraz tarif ediim de insanlar kiminle düþüp kalktýðýný anlasýnlar..hehhe
.................................................. .................
neyse,buraya kadar þakaydý
o dünyadaki sayýlý güzellerden biri.çok da sevimli bi kedi ayný zamanda..
kimseyi kýrmaz.kýrarmýyým acaba diye,her lafý iki kere düþünürama haklý kýz,millet artýk þakadan anlamýyo,her lafýn altýnda buzaðý arar olmuþlar.
arada bi konu açar,okumadan geçmeyin derim..kesinlikle okunmaya deðer þeylerdir,emin olun.bu arada biraz dozaþýmý derecesinde meraklýdýr
ama herþeye raðmen þeker bi kýz,ayyy caným benim![]()
Muhabbeti varken, yokmuþ gibi yapanla, Hiç sevmediði halde, yýlýþýp durana sinir olurum!
Neyse, o olmalý insan...
Yas da tutmam arkandan!
vuslat..
ilk baþta nickinin güzelliði gözüme çarpmýþtý... ( hep demiþimdir bir kýzým olursa adýný vuslat koymak isterim diye)sonra birþeyler çekti beni ona sanki ayný kaynaktan nasipleniyormusuz gibi geldi
haksýzda deðilmiþim. kardeþ kardeþi çekiyor. tasavvufun gayesini tanýdýðýna
maneviyatsýz ilim kör, ilimsiz maneviyat topaldýr sýrrýna ermiþ biri. Bazen nefsin nasýl terbiye olacaðýný anlatýr yazýlarýnda... ççok düþündürür beni
Varlýðýn daim, Kardeþliðimiz ebed olsun
Vesselam
[img width=600 height=219]http://img44.imageshack.us/img44/574/yagmurf.gif[/img]
neva ablam benim yürek dostum dýye tabir ettiðim, merhamet timsali ve affetmeyi seven forum ablasý.
yüreðiyle fikriyle açýk ve net bir insan
Seni çok seviyorum ablam.
bilmukabele güzelim.ben de seni seviyorm.Rabbim hayýrlý evlilik nasib etsin,bir yastýkta inþaallah..medineli Nickli Üyeden Alýntý
![]()
![]()
Neyse, o olmalý insan...
Yas da tutmam arkandan!
Bookmarks