Zeytin bence ayrý bir hava katýyor pizzaya, ben hem yeþil hemde siyah zeytin katýyorum güzel oluyor.Tabi herkesin tamak tadý ayrý saygý duyarým.
Zeytin bence ayrý bir hava katýyor pizzaya, ben hem yeþil hemde siyah zeytin katýyorum güzel oluyor.Tabi herkesin tamak tadý ayrý saygý duyarým.
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakýþ bin söz eder, bakýþtan anlayana...
Hz. Mevlana
Zikrullah, öyle bir kaledirki hem zahir düþmandan,hemde batýn düþmandan korur.Mahmud Ustaosmanoðlu (k.s)
Ey insan Kerim olan Rabbi'ne karþý seni ne aldattý? (Ýnfitar-6)
Evet,zeytin yiyenler öyle diyorlar.
Yaðmur Yaðarsa mý Rahmet,Yoksa GÜL Yaðmura Deðerse mi Kýsmet?Ekmek Yoðrulurken mi Bereket,Yoksa Çocuklarýn Gözlerindeki Yarattýðý Þehvet mi Nimet?Nüfûs Nüfuza Hizmet Ederse mi Diyanet,Yoksa Akýldan Çok Ýzandan Gelen mi Ýbadet?Nefes Nefis‘e Hükmederse mi Ýffet,Yoksa Ona Kanarken mi Ýllet?
Kuran da "yiyenlere bir katýktýr" denir. ama yemeyen biri eðer ehli tarikse "edepsizdir" derim...
Varsa yoksa Kuran gerisi yalan
yaw yakup emgi tasavvuf bilgini zeytinle taamamladýn ya teþekkur ederim sana...bense aþk derecesinde zeytin severim...
GAFLETÝ EYLE HEBAA
neva (11-10-12)
Mesela zeytinli poðaça, zeytinli kek, zeytinli kurabiye ve daha bir sürü þeyde kullanýlabilir.Mesela zeytinli ekmek harika oluyor.
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakýþ bin söz eder, bakýþtan anlayana...
Hz. Mevlana
Zikrullah, öyle bir kaledirki hem zahir düþmandan,hemde batýn düþmandan korur.Mahmud Ustaosmanoðlu (k.s)
Seviyorsan, cimrilik etme, söyle!
Muhabbeti varken, yokmuþ gibi yapanla, Hiç sevmediði halde, yýlýþýp durana sinir olurum!
Neyse, o olmalý insan...
Kendisi olmaktan korkmamalý! Kendisi olmaktan kaçmamalý!
Bil ki, sensin diye seni býrakmam;ama
Ben olduðum için býrakýrsan beni,
Yas da tutmam arkandan!
Pizzayý yaparken salça ve sarýmsak sosunu hazýrlarken ki o kokuyu seviyorum, ekmek banýp yiyesim geliyor![]()
Hz. Mevlana
her sarýmsak yeyiþimde tih çölündeki yahudiler aklýma gelir...,yahu ne adamlarmýþ be ya
GAFLETÝ EYLE HEBAA
Bookmarks