Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: --//BuğLem//--; Aranan Kelime:

Sayfa 1/20 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    68
    Hit
    49.987

    Sabit: Cevap: Dil lâL Kesildi İse, Sükût Anlatmalı!

    İstediğim sürece...
  2. Cevaplar
    68
    Hit
    49.987

    Sabit: Cevap: Dil lâL Kesildi İse, Sükût Anlatmalı!

    Toplum baskısıyla yıkanmış beyinler, şizofronik düşüncelerle beslenir!
  3. Cevaplar
    66
    Hit
    65.654

    Cevap: hoşuna giden bir şarkı ekle

    https://youtu.be/XTRqQ886bqA
  4. Cevaplar
    926
    Hit
    198.457

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Yazı yazmaktan da üşenir hale geldim, gerçekten yaşlanıyorum sanırım...
  5. Cevaplar
    129
    Hit
    78.927

    Sabit: Cevap: Gönülden Kalem'e Mektuplar...

    Ölmek için geç kalmış bir hayat,
    imtihanların gölgesiyle yaşar...
  6. Cevaplar
    926
    Hit
    198.457

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Bilsen içimi dersin ki;

    Bu yaşıyor olamaz...
  7. Cevaplar
    68
    Hit
    49.987

    Sabit: Cevap: Dil lâL Kesildi İse, Sükût Anlatmalı!

    Bu gece, gecenin zifîri mürekkebiyle rüyalarıma yıldızlar çizmek istiyorum...

    Yıldızlı gecelerimiz bol olsun inşaAllah...
  8. Cevaplar
    129
    Hit
    78.927

    Sabit: Cevap: Gönülden Kalem'e Mektuplar...

    Bazen tek bir gölge,
    arkadaşlık eder hikayemize...
  9. Cevaplar
    66
    Hit
    65.654

    Cevap: hoşuna giden bir şarkı ekle

    Hoş geldin çöllerin nâzenin gülü,
    Vuslatı bekleyen aşka hoş geldin.
    Gönül pencerenden arala tülü,
    Seyret... Fethettiğin köşke hoş geldin.

    Hoş geldin aşkında vefa gördüğüm...
    Gönül...
  10. Cevaplar
    66
    Hit
    65.654

    Cevap: hoşuna giden bir şarkı ekle

    https://www.youtube.com/watch?v=O8fv4L7PgK8
  11. Cevaplar
    66
    Hit
    65.654

    Cevap: hoşuna giden bir şarkı ekle

    https://youtu.be/9BdSPLatZ6s
  12. Cevaplar
    926
    Hit
    198.457

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Bu günlerde aynı cümlelerle dolu;

    kalbim,beynim,hayatım...
  13. Cevap: Bu gün kime veya neye gıcık oldun ??? Ve bu konu hakkında bir eleştiri yaz ..

    "Sen şu koltuğa geç" diyen kadına.
  14. Cevaplar
    66
    Hit
    65.654

    Cevap: hoşuna giden bir şarkı ekle

    https://youtu.be/pTJIM-mn59w
  15. Cevaplar
    926
    Hit
    198.457

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Güçlü değilim hayat!

    Yorma beni.
  16. Cevaplar
    926
    Hit
    198.457

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Onlar alışmışlardır sanırım...
  17. Cevaplar
    926
    Hit
    198.457

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    30 a az kala sendrom diye bir şey varmış... Ama, hakikaten varmış.
  18. Cevaplar
    68
    Hit
    49.987

    Sabit: Cevap: Dil lâL Kesildi İse, Sükût Anlatmalı!

    Hüzn,gece şahlanır...
  19. Cevaplar
    68
    Hit
    49.987

    Sabit: Cevap: Dil lâL Kesildi İse, Sükût Anlatmalı!

    Her gidiş,geride kalana sorumluluk yükler...
  20. Cevaplar
    926
    Hit
    198.457

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Düğün eviymiş(!) diyenler halt etmiş...

    Cenaze evi mübarek!
  21. Cevaplar
    68
    Hit
    49.987

    Sabit: Cevap: Dil lâL Kesildi İse, Sükût Anlatmalı!

    Özgürlük, duyguları ruha bağlayıp,
    uçurtma yapmaktır.
  22. Cevaplar
    926
    Hit
    198.457

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Bir sene daha eskidim.
  23. Cevaplar
    926
    Hit
    198.457

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Bana bugün sabır düştü...

    Çok güzel bir ezgidir...
  24. Cevaplar
    68
    Hit
    49.987

    Sabit: Cevap: Dil lâL Kesildi İse, Sükût Anlatmalı!

    Sessizliğin alfabesi daha geniştir;

    daha çok cümle kurar...

    DeRgâh
  25. Cevaplar
    926
    Hit
    198.457

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Ay ışığıyla ısıttığımız anılarımız vardır...
500 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/20 1 2 3 4