Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: Demsiz Şair; Aranan Kelime:

Sayfa 1/17 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    2
    Hit
    3.940

    Serdar Tuncer'den "Fetih 1453" yorumu

    http://youtu.be/6RooVv313xw


    Serdar Tuncer'den "Fetih 1453" yorumu
  2. Cevaplar
    8
    Hit
    4.432

    Cevap: Sözler Ve Dörtlüklerim

    Tozlu bir kalemim vardı ya hani
    Dilin varamadığı yere varan
    Mürekkebi kalpten akan
    Gönül ile cosan
    Yine aldım elime şimdi
    Utandırmasın yaradan

    Demsiz
  3. Konu: Yakub gibi sus...

    en son yazan Demsiz Şair
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.960

    Yakub gibi sus...

    İkiyüzlülüğü baştan belli olanlara tek yüzlü olanların, ikiyüzlülüklerini yüzlerine açık etmekten utanması ne kadar ince bir erdem!
    Münafıklarla birlikte münafıklara itiraz etmeksizin yaşayan...
  4. Cevaplar
    109
    Hit
    25.047

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    Kalbi olan sevsin
    Kibri olan yensin
    Güzellik sevmekte bilesin
    Aksi halde çekilmez birisin

    Demsiz
  5. Cevaplar
    0
    Hit
    2.137

    İslâmda Muaşeret (Güzel Geçinme) Adâbı !!!

    İslâm dini, insanların muaşeretine (birbiriyle görüşüp konuşmalarına, toplum halinde medeniyet üzere yaşamalarına) büyük bir önem vermiştir.
    Müslümanların birbirleriyle geçinmelerinde...
  6. Cevaplar
    127
    Hit
    25.277

    Cevap: üstteki üye forumda nesiyle meşhur

    Yerinde cümleleri,saygıyla sunumuyla
  7. Cevaplar
    926
    Hit
    203.045

    Cevap: İçimden GeLdiği Gibi...

    Denilmişki: ''Edeple gelen lütufla gider ''
    Memnun değilsen, Haline bak ki neyle geldiğini göresin ! Göresin ki bir daha o halde gelmeyesin !
  8. Cevaplar
    110
    Hit
    60.677

    Cevap: Su An Ki Ruh Halinizi Bir Resim Ile Ifade Edin..

    http://gencdergisi.com/resimler/veriresimleri/175518092011a.jpg
  9. Cevaplar
    109
    Hit
    25.047

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    Dıştakiler dışı görür,
    İçtekiler içi
    Görmeseydim huzur-u muhabbetini,
    Belki bu kadar sevemezdim seni
  10. Konu: SÖYLE EY NEFIS....

    en son yazan Demsiz Şair
    Cevaplar
    5
    Hit
    7.529

    Cevap: SÖYLE EY NEFIS....

    Ey nefis
    D/ağına düştü düşeli insanoğlu;
    Karlar eksik olmadı dağ/ından şu fani dünyanın!
  11. Cevaplar
    110
    Hit
    60.677

    Cevap: Su An Ki Ruh Halinizi Bir Resim Ile Ifade Edin..

    http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/26642350.jpg
  12. Cevaplar
    109
    Hit
    25.047

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    En âcil iş; dosdoğru bir insan olmak...
  13. Cevaplar
    926
    Hit
    203.045

    Cevap: İçimden GeLdiği Gibi...

    Susamışken sessizliğe
    kana kana içeyim diyorum
    Hem gıybetlerime merhem
    Hem öfkeme ilaç olur dirhem dirhem

    Demsiz
  14. Cevaplar
    8
    Hit
    4.432

    Cevap: Sözler Ve Dörtlüklerim

    Firari hallerde halsiz kalmış kuşlar gibi,
    Nereye uçtuğumu bilmeden uçuyorum.
    Nereye kaçtığımı bilmeden kaçıyorum.
    Ya vuku bulur suskunluğum,
    Ya da meçhule iner kaybolurum

    Demsiz
  15. Cevaplar
    0
    Hit
    4.595

    ÖLÜM SEANSINDA ŞİİR VE KİR

    http://img03.blogcu.com/images/f/a/t/fatimazehramerinos/90af168dda7d5f0c38bee42d0e8d2a34_1315084492.jpg

    Arzın toprağına değince kan sürüldü şiire. Yazacaklarım pencere kenarı ölüm seansından...
  16. Konu: Öylesine Şiirler

    en son yazan Demsiz Şair
    Cevaplar
    19
    Hit
    7.539

    Cevap: Öylesine Şiirler

    Kucak Dolusu Sitem

    Arayıp sormadığın günlerin,
    Artık hesabını yapmıyorum.
    Gelmesede senden,
    Ne bir kelam ne bir selam,
    Hatrını birer birer siliyorum.
    Sana bir kucak dolusu sitem yolluyorum....
  17. Cevaplar
    109
    Hit
    25.047

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    Cüz 18
    Sayfa 354
  18. Cevaplar
    926
    Hit
    203.045

    Cevap: İçimden GeLdiği Gibi...

    Bir tutam sevgi...
    Bir tutam aşk...
    Bir tutam umut...
    Bir tutam sabır...
    Hepsini imanla harmanlayıp gönül teknesinde yoğur, akıl tezgahında aç, kalp ocağında pişir.

    Acıyan yanlara... Her derde...
  19. Cevaplar
    926
    Hit
    203.045

    Cevap: Ynt: İçimizden geldiği gibi

    Göşterişsiz bir hayatın kenarına oturmuşum arada bir elimi daldırıp çıkartıyorum

    sonra usul usul bekliyorum biri bana seslensede cevap versem

    Kimse varmı ?

    -Hayır yok ben burda değilim ...
  20. Konu: RaR Dosyası

    en son yazan Demsiz Şair
    Cevaplar
    1
    Hit
    4.022

    RaR Dosyası

    http://img03.blogcu.com/images/f/a/t/fatimazehramerinos/f0e6c437bde94af0853cf8d6124bfb60_1315078047.jpg

    Yazın cömert yalnızlığındaydım. Ter boynumu üşütüyordu. Sıkıntım, içsel sabah...
  21. Cevaplar
    57
    Hit
    52.653

    Sabit: Cevap: Dil lâL Kesildi İse, Sükût Anlatmalı!

    Yorum yapmaya gerek kalmamış (İlk cümleden son cümleye kadar katılıyorum)
    Bu güzel yazının altına ancak imza atılabilir

    Yüreğinize sağlık kardeşim
  22. Cevap: Rabbenâ âtina fid'dünyâ haseneten ve fil'âhireti haseneten ve kınâ azâbennâr

    Rabbenâ âtina fid'dünyâ haseneten ve fil'âhireti haseneten ve kınâ azâbennâr
    Rabbenâ âtina fid'dünyâ haseneten ve fil'âhireti haseneten ve kınâ azâbennâr
    Rabbenâ âtina fid'dünyâ haseneten ve...
  23. Cevaplar
    2
    Hit
    4.715

    O (Evrenin Efendisine)

    http://img03.blogcu.com/images/z/e/y/zeynepdilyare/113e8e72196c6ce0e0faab74be504534_1267075839.jpg

    (Evrenin Efendisine)



    Dünyanın ağırlığına eklesek,

    Yıldızları, ayı, güneşi
    Yine de...
  24. Konu: "YİNE KENDİSİNE"

    en son yazan Demsiz Şair
    Cevaplar
    0
    Hit
    2.729

    "YİNE KENDİSİNE"

    http://img03.blogcu.com/images/f/a/t/fatimazehramerinos/c0ec96e4b97c72feea75824dc366155c_1309776839.jpg

    İhmâle uğradığım dokunmuyor mu sanaBin defa kırdığını bir defa anlasana”-Nurullah Genç-

    ...
  25. Konu: Hadddini Bil!

    en son yazan Demsiz Şair
    Cevaplar
    3
    Hit
    5.381

    Cevap: Hadddini Bil!

    HADDİNİ BİL!

    Yemek yerken;
    Söz söylerken;
    İnsanları gördüğünde ,kim olursa olsun;
    Okurken;
    Yazarken;
    Düşünürken;
    Yürürken;
    Bakarken;
421 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/17 1 2 3 4