Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: AKEVLER[HACER35]; Aranan Kelime:

Sayfa 1/12 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    1
    Hit
    1.547

    Cevap: şehid ler hakkında

    evet dogru kardeşim hepimizn bir gunu sati avr hepimiz insallah şehitlik makamına ulasarak rabbime gidelim
    şehitlerimizede Alalhımdan rahmet diliyorum mekenları cennet olsun amin
  2. Cevaplar
    1
    Hit
    1.127

    Cevap: Hidâyet yıldızları!..

    sag ol kardeşim emeklerinize saglık .
  3. Cevaplar
    298
    Hit
    55.110

    Sabit: Cevap: Büyüklerimizden güzel sözler

    cok dogru emeginize saglık kardeşim
  4. Cevaplar
    9
    Hit
    5.465

    Cevap: Ehli Sünnet gemisinde olmak

    ehl,isünnetin yolunda oalnalrdan olaım inşaALLAH amin.
  5. Cevaplar
    2
    Hit
    1.060

    Cevap: Hem Lâl, Hem Kıt!

    Duygularım hem lâl hem kıt,konuşmuyor,duymuyor
    Kalemim paslandı bekleyee bekleye

    emeginize saglık
  6. Cevaplar
    74
    Hit
    28.223

    Cevap: Cuma günü ve Cuma namazının önemi...

    http://img843.imageshack.us/img843/4312/cumav.jpg
  7. Cevaplar
    74
    Hit
    28.223

    Cevap: Cuma günü ve Cuma namazının önemi...

    http://img821.imageshack.us/img821/1841/18017649724341153233626.jpg
  8. Cevaplar
    1
    Hit
    3.593

    Cevap: Allah'ı tanımak ilk görevindir

    emegine saglık aşk şairi
  9. Cevaplar
    6
    Hit
    3.754

    Cevap: Görmemişin Bir Arabası Ol Muş!!

    cok ilginc emeginize saglık.
  10. Cevaplar
    5
    Hit
    7.094

    Cevap: SÖYLE EY NEFIS....

    emegine saglık akrdeşim.
  11. Cevaplar
    0
    Hit
    4.704

    Zilkade Ayının 25 Gecesinin Önemi:

    Zilka'de ayı Şevval ayından sonra gelen aydır. "Eşhürü'l-Hurum (Saygılı, hürmetli aylar)'un da birincisidir. Bu aylar üçü peş peşe biri ayrı olmak üzere dört tanedir:
    1- Zülka'de, 2-Zülhicce, 3-...
  12. Cevaplar
    2
    Hit
    3.275

    Cevap: Anne ve babana iyilik yap

    http://www.selamyurdu.com/Smileys/default/70ox.png
  13. Cevaplar
    2
    Hit
    3.960

    Cevap: Sünneti Kur´an´a Arz Meselesi

    http://www.selamyurdu.com/Smileys/default/70ox.png
  14. Cevaplar
    3
    Hit
    3.254

    Cevap: İnsan Allâh'ı üç şekilde zikreder:

    http://www.selamyurdu.com/Smileys/default/70ox.png
  15. Konu: TÜRK TARIHI

    en son yazan AKEVLER[HACER35]
    Cevaplar
    2
    Hit
    3.245

    Cevap: TÜRK TARIHI

    http://www.selamyurdu.com/Smileys/default/70ox.png
  16. Konu: Ahu-zar'ım

    en son yazan AKEVLER[HACER35]
    Cevaplar
    7
    Hit
    4.007

    Cevap: Ahu-zar'ım

    emeginize saglık kardeşim.
  17. Cevaplar
    74
    Hit
    28.223

    Cevap: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    http://www.dinimizislam.com/Ekart/kart/Buyuk/Cumatebrigi/Cumatebrigi150.jpg
  18. Cevap: PEYGAMBER EFENDIMIZIN GENCLIGE YAPTIGI ÖGÜTLERDEN

    “Ey oğulcuğum! Işte bu benim sünnetimdir. Kim benim sünnetimi ihya ederse beni ihya etmiş olur, beni ihya eden de cennette benimle olur.” (Tirmizî,İlim, 16)
    emegine saglık yaban gülü,
  19. Cevaplar
    2
    Hit
    2.728

    Cevap: Allah kimi hidayete erdirmek isterse.....

    Allah kimi hidayete erdirmek isterse, onun gönlünü İslâm'a açar. Kimi de saptırmak isterse, sanki göğe yükseliyormuş gibi, göğsünü dar ve sıkıntılı yapar. Allah, inanmayanları işte böyle pislik...
  20. Cevaplar
    74
    Hit
    28.223

    Cevap: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    http://www.haksairi.com/sair/img/eolustur1.gif



    http://www.haksairi.com/sair/img/bos.gif
  21. Cevaplar
    15
    Hit
    6.444

    Cevap: isminizi didikleyin :)

    HACER Türkiye'de en çok kullanılan 372. isim
  22. Konu: HAYAT NE DEMEKTIR

    en son yazan AKEVLER[HACER35]
    Cevaplar
    3
    Hit
    6.814

    Cevap: HAYAT NE DEMEKTIR

    emegine saglık yabangülü
  23. Konu: Zalimler...

    en son yazan AKEVLER[HACER35]
    Cevaplar
    3
    Hit
    1.964

    Cevap: Zalimler...

    emegine saglık yaban gülü
  24. Cevaplar
    9
    Hit
    6.086

    Cevap: Dogum tarihine göre kisiliginiz

    sanki beni analtmış 22 agustos..süper emegie saglık kardeşim
  25. Cevaplar
    6
    Hit
    9.438

    Cevap: Bereket ve Rızık İçin Okuyoruz..

    Bismillahirrahmanirrahim,

    إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ


    İnnallâhe huver rezzâku zul kuvvetil metîn(metînu).(Zariyat Suresi 58.Ayet-i Kerime)

    Meali..Şüphesiz...
282 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/12 1 2 3 4