Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: TuSeM; Aranan Kelime:

Sayfa 1/20 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Bu Filmi Görün: Khan

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    9
    Hit
    4.157

    Cevap: Bu Filmi Görün: Khan

    ben izledim güzel bir filim begendim.ama cok uzun sürüyo bu hint filimleri
  2. Cevaplar
    109
    Hit
    24.362

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    http://smilys.net/riesige_smilies/smiley5102.gif
  3. Konu: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    74
    Hit
    28.960

    Cevap: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    Hayirli Cumalar
  4. Cevaplar
    110
    Hit
    59.951

    Cevap: Su An Ki Ruh Halinizi Bir Resim Ile Ifade Edin..

    http://files.myopera.com/Dil%C5%9Fad/blog/bby.bmp
  5. Konu: dersem ne dersin oyunu

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    95
    Hit
    19.283

    Cevap: dersem ne dersin oyunu

    vidi vidi derim :)

    internetsiz yasam desem :)
  6. Cevaplar
    109
    Hit
    24.362

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    kurusun istiyom :sirit
  7. Konu: dersem ne dersin oyunu

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    95
    Hit
    19.283

    Cevap: dersem ne dersin oyunu

    bol kremsanti ve cikolatali derim

    fenerbahce desem
  8. Konu: dersem ne dersin oyunu

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    95
    Hit
    19.283

    Cevap: dersem ne dersin oyunu

    tabiyatin süsü derim

    sonbahar desem
  9. Konu: dersem ne dersin oyunu

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    95
    Hit
    19.283

    Cevap: dersem ne dersin oyunu

    göz´den göze degisir :)

    agac desem
  10. Cevaplar
    109
    Hit
    24.362

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    ah seni saldigim cayirlarin kurusun...
  11. Konu: Secme Siirler..

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    31
    Hit
    9.110

    Cevap: Secme Siirler..

    Bir tek sen kaldın rüyalarımı hayra yoran .Mutebessim bir yüzle gözlerimi dinlendiren.

    Şimdi de ki; olsun,bu da geçer!


    (...)

    De ki; Olsun,bunlar da geçer!

    Bir tek sen kaldın hayatımda...
  12. Cevaplar
    110
    Hit
    59.951

    Cevap: Su An Ki Ruh Halinizi Bir Resim Ile Ifade Edin..

    http://img155.imageshack.us/img155/7785/yasamak.jpg
  13. Konu: Secme Siirler..

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    31
    Hit
    9.110

    Cevap: Secme Siirler..

    http://files.myopera.com/£lifLâmRâ/blog/topragimsin.jpg

    Dudağından öptüğüm hecelere, binbir anlam yüklüyorum
    Gönül yoksul eskisinden
    Bu hasret dudaklarından miras…
    Gönül yangın, ben...
  14. Konu: Gönlünden geleni söyle..:

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    926
    Hit
    196.461

    Cevap: İçimden GeLdiği Gibi...

    Ucunda Ölüm Olmasa,
    Vallahi Yasanilir Gibi Degil Bu Hayat !!
  15. Cevaplar
    6
    Hit
    3.879

    Cevap: Görmemişin Bir Arabası Ol Muş!!

    ya mercedes bmw audi olsaydi,kesin evine icine sokardi arabayi:hihihi
  16. Konu: NFK resimli kisa siirler

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    3
    Hit
    3.597

    Cevap: NFK resimli kisa siirler

    http://img524.imageshack.us/img524/1608/perdekopyayc6.jpg
  17. Konu: NFK resimli kisa siirler

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    3
    Hit
    3.597

    Cevap: NFK resimli kisa siirler

    http://img524.imageshack.us/img524/4429/net019kopyafo0.jpg
  18. Konu: NFK resimli kisa siirler

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    3
    Hit
    3.597

    NFK resimli kisa siirler

    http://img524.imageshack.us/img524/1267/kitaplarrrkopyahc8.jpg
  19. Konu: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    74
    Hit
    28.960

    Cevap: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    Cuma günümüz hayirli...bereketli....mübarek olsun...

    Rabbim dualarimizi kabul,ibadetlerimizi makbul olan kullarinin arasinda olanlardan eylesin..amin
  20. Cevaplar
    6
    Hit
    3.879

    Görmemişin Bir Arabası Ol Muş!!

    http://img685.imageshack.us/img685/6170/90072802.jpg

    http://img171.imageshack.us/img171/1454/53724934.jpg
    http://img12.imageshack.us/img12/280/61386232.jpg
    ...
  21. Cevaplar
    109
    Hit
    24.362

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    dövecem seniii görürsün....
  22. Konu: BIR NESIL GELIYOR

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    1
    Hit
    2.552

    Cevap: BIR NESIL GELIYOR

    amin insALLAH cabuk gelirler :)

    kalemine kuvvet
  23. Konu: düşünsene

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    2
    Hit
    4.892

    Cevap: düşünsene

    herseyi bosvermisiz ölüm kimin aklinda?

    yüregine saglik yabangülü
  24. Konu: BAKARIM PENCEREMDEN

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    2
    Hit
    2.975

    Cevap: BAKARIM PENCEREMDEN

    pencereden baktigim zaman beni de nedensiz bir hüzün sarar bazen ...ilginc yani

    yüreginize saglik Coban Yildizi
  25. Konu: Öylesine Şiirler

    en son yazan TuSeM
    Cevaplar
    19
    Hit
    7.307

    Cevap: Öylesine Şiirler

    fenaa bir siir olmus :) yüregine saglik
500 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/20 1 2 3 4