Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: Tertip; Aranan Kelime:

Sayfa 1/6 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: yakupca bir şiir

    en son yazan Tertip
    Cevaplar
    7
    Hit
    2.601

    Cevap: yakupca bir şiir

    Ask en güzel varlik.. :)

    Yüreginize Saglik Kardesim..
  2. Cevaplar
    7
    Hit
    6.998

    Cevap: Gerçekten Tesettürlü müyüz?

    kisa ve öz.. Eyvallah
  3. Cevaplar
    26
    Hit
    12.500

    Cevap: Tasavvuf Düşmanı Vehhabîler!

    degerli Kardesim, be tasavvuf ile ugrasmam, buna emin olun zira birbirleri ile ugrasan veyahut ugrastirma cabasinda olan kisilerin iman ve kardeslik konusunda samimiyetsizlik ile nitelerim..
    ...
  4. Cevaplar
    26
    Hit
    12.500

    Cevap: Tasavvuf Düşmanı Vehhabîler!

    http://www.youtube.com/watch?v=UCF4etysInE

    Allah rahmet ettsin, demek istedigimizi ne güzel anlatmis, aciklamis Merhum Timurtas hoca,..
  5. Konu: Çocukluğum

    en son yazan Tertip
    Cevaplar
    2
    Hit
    2.532

    Cevap: Çocukluğum

    Yüreginize saglik...
  6. Cevaplar
    26
    Hit
    12.500

    Cevap: Tasavvuf Düşmanı Vehhabîler!

    bakiniz kardesim, Ne kurani Kerimde nede Hadisi Seriflerde tasavvuf ile ilgili hicbirsey yoktur, lakin tasavvuftaki bazi olaylar zaten islamda var olan seylerdir,.., sevgi saygi, nefisle mücadele...
  7. Cevaplar
    26
    Hit
    12.500

    Cevap: Tasavvuf Düşmanı Vehhabîler!

    Allah razi olsun kardesim, benim ordaki sözüm mecazi anlamda kullanilmisti..
    herkes kendini hakli dogru görmekte, karsisindaki kisiye o sansi vermemektedir...
  8. Konu: Edebiyat nedir ?

    en son yazan Tertip
    Cevaplar
    9
    Hit
    5.022

    Cevap: Edebiyat nedir ?

    Terbiyesiz isem terbiyesizler ile muhatap oldugumdandir, edepli insanlar ile muhatap olsaydim, terbiyesizlik ile alakam olmazdi kardesim..
  9. Konu: Habibim Sen Olmasayin….

    en son yazan Tertip
    Cevaplar
    2
    Hit
    4.140

    Cevap: Habibim Sen Olmasayin….

    birisini takip etmek istemeyip kendi düsünceni ileriye sürmek istiyorsan, o Insani Yükselteceksin, yükseye cikaracaksin öyle göklere cikaracaksin ki ona ulasilmasi, onun yaptiginin aynisini...
  10. Cevaplar
    26
    Hit
    12.500

    Cevap: Tasavvuf Düşmanı Vehhabîler!

    malesef dediginiz cok dogru, Allah razi olsun..
  11. Cevaplar
    26
    Hit
    12.500

    Cevap: Tasavvuf Düşmanı Vehhabîler!

    sorumlusu belli, abdest namaz, adabindan disariya cikamayan, daha dogru o kapasiteye sahip olmayip, o kapasiteye sahip olan insanlari elestirenlerde,

    Islam zamanin ve mekanin degismesi ile,...
  12. Cevaplar
    26
    Hit
    12.500

    Cevap: Tasavvuf Düşmanı Vehhabîler!

    Hasan El Basri gibi Alimin Tasavvufuna yakin, bu devrin Tassavuf alimlerinden uzagim..

    Vehabbilerde, Tasavvufcularda Körler, herkes enel Hak demekte, :)
  13. Cevaplar
    1
    Hit
    3.933

    Cevap: Tahir Büyükkörükcü Hocamizin belgeseli harika

    Allah rahmet eylesin, degerli bir hoca efendi idi..
  14. Cevaplar
    6
    Hit
    4.029

    Cevap: Hangi Kitap Yayinlarini önerirsiniz?

    http://mcdn01.gittigidiyor.net/rw/catalog/313/313971_200-200.jpg
    İbn Kayyim el-Cevziyye - MEDARİCU'S SALİKİN KUR'ANİ TASAVVUFUN ESASLARI 3 CİLT TAKIM
  15. Cevaplar
    2
    Hit
    1.815

    Cevap: Ne haldeyim kimse bilmez (mp3)

    güzel bir eser, birde o hisirtilar olmazsa süper olurdu kardesim..
  16. Cevaplar
    6
    Hit
    4.029

    Cevap: Hangi Kitap Yayinlarini önerirsiniz?

    yayinevlerinin bütün eserleri sahih´tir denen birsey yok, zira tercüme hattasi, kasitli hattalar vs. olabilmektedir..

    onun icin Yayinevinden ziyade bunu hangi eserler diye soru yöneltseniz daha...
  17. Sabit: Cevap: Ashabım yıldızlar gibidir hangisine tabi olursanız hidayete erersiniz

    Bu hadis, A'meş tarikiyle Cabir'den Said b. Müseyyeb tarikiyle İbni Ömer'den ve Hamza el-Cezeri tarikiyle yine İbni Ömer'den hadisin lafzı verilme şeklinde bir kaç tariki vardır. Ancak bu tariklerin...
  18. Konu: Sinsi bir şeytan var ..

    en son yazan Tertip
    Cevaplar
    3
    Hit
    4.897

    Cevap: Sinsi bir şeytan var ..

    ikinizinde yüregine saglik kardeslerim..
  19. Konu: dersem ne dersin oyunu

    en son yazan Tertip
    Cevaplar
    95
    Hit
    19.283

    Cevap: dersem ne dersin oyunu

    cok dogru diyorum,,

    sizdece üsteki kardesimiz dogru tespit yapmamis mi desem ?
  20. Konu: Bir ziyaretçimiz diyor ki

    en son yazan Tertip
    Cevaplar
    9
    Hit
    6.191

    Cevap: Bir ziyaretçimiz diyor ki

    Selamun Aleykum,

    kim olacak bana Laf atiyor kardesimiz, o zaman sormak gerekir, kisi kendi görüsüne saygili olmasini bekledigi gibi karsidakinede ayni saygiyi göstermesi gerekmez mi ?
  21. Cevaplar
    33
    Hit
    30.367

    Cevap: Yusuf el Kardavi (Karadavi) Kimdir?

    Niyetim Kimse Kafir, Müsrik vs. yapmak degildri, Lakin Birilerine Bazilari Lakap Takmadan önce bir kendilerine ve yöneldikleri yerlere baksinlar..

    Burda böyle birsey eklemedim, ekleme niyetinde...
  22. Cevaplar
    33
    Hit
    30.367

    Cevap: Yusuf el Kardavi (Karadavi) Kimdir?

    MAHMUT USTAOSMANOĞLU (Efendi hazretleri (!)



    1 - “İşlerinizde ne yapacağınızı şaşırdığınızda kabir ehlinden yardım isteyiniz.”
    (Mahmut USTAOSMANOĞLU başkanlığında bir heyet,...
  23. Cevaplar
    33
    Hit
    30.367

    Cevap: Yusuf el Kardavi (Karadavi) Kimdir?

    Tasavvuf Sohbetleri http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2003/ekim/26/2610.jpgM. Nazım Kıbrısi -



    Peygamberden umup, yardım istiyor. (s.13 ve s.154 muhtelif sayfalarda)

    Ya Seyyidî, Ya...
  24. Cevaplar
    33
    Hit
    30.367

    Cevap: Yusuf el Kardavi (Karadavi) Kimdir?

    KERAMETLE MÜRİDİNİ SEYREDEN RÖNTGENCİ ŞEYH

    Dervişlerin cinsel iktidarsızlıklarına panzehir olabilen şeyhler , sanal bir kimlikle onlara görünebilme yeteneği ile adeta bizleri ...
  25. Cevaplar
    33
    Hit
    30.367

    Cevap: Yusuf el Kardavi (Karadavi) Kimdir?

    Tasavvuf dininin 5 şartının izahı (S.580-581)

    İnsana (Âlem-i sagîr) ya’nî küçük âlem denir. Bu Âlem-i sagîr, on parçadan meydâna gelmişdir. Bu on parçanın beşi (Âlem-i emr)dendir. Bu beş...
137 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/6 1 2 3 4