Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: Itri; Aranan Kelime:

Sayfa 1/6 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,01 saniye sürmüştür; 4 dakika önce.

  1. Cevaplar
    1
    Hit
    3.413

    Cevap: Alıntı: İslamda savaş bitmiştir!

    Bu yazının sonunda şöyle demek isterim: ''NOKTA''
    Şahsen yıllardır bende aynı düşünüyorum.
    Yazar benim düşündüğümü güzel ifade etmiş.
    Ben gibi düşünenler varsa:
    buyrun okuyun.
  2. Cevaplar
    1
    Hit
    3.413

    Alıntı: İslamda savaş bitmiştir!

    http://arsiv.taraf.com.tr/store/img/0/mucahit-bilici-1959-96x119.jpgMücahit Bilicimucahitbilici@gmail.com


    İSLAMDA SAVAŞ BİTMİŞTİR.


    Sıradan bir müslüman olarak vicdani içtihadım şudur:...
  3. (Alıntı) Müslümanların Son Sancağını Sokaklarda Dolaştırıyorlar

    Müslümanların Son Sancağını Sokaklarda Dolaştırıyorlar


    http://www.akhaber.com/haber-resimleri/253/muslumanlarin-son-sancagini-sokaklarda-6860253_x_7815_o.jpg?t=12_01_2015_22İspanya'dan yürek...
  4. (Alıntı) Müslüman olduğumuz için kimseden özür dilemek zorunda değiliz!

    Yazar Saliha Eren, Paris'teki dergi baskını üzerinden Müslümanları yaftalamaya çalışan ırkçıları ve Batı'nın ikiyüzlülüğünü konu edindiği yazısında çarpıcı tespit ve değerlendirmelerde bulundu. İşte...
  5. Cevaplar
    0
    Hit
    5.958

    (Alıntı) Türkiye bu ihaneti de gördü

    'AK Partililer Fransa'daki Katliama Sevindi!'



    http://www.akhaber.com/haber-resimleri/262/ak-partililer-fransa-daki-katliama-sevindi-6846262_x_1520_o.jpg?t=08_01_2015_08Türkiye bu ihaneti de...
  6. Konu: sarıgül'e vefa..

    en son yazan Itri
    Cevaplar
    1
    Hit
    9.141

    Cevap: sarıgül'e vefa..

    Harika, mizah dediğin böyle olur.
    Seçimde kaybeden-kazanan böyle nükteli, düşündürücü, taşı gediğine koyan şekilde bir şeyler yapsalar..
    Siyaset böyle gerilmez zannederim..
  7. Cevaplar
    1
    Hit
    9.023

    Cevap: Hükumet ve Cemaat’in arası neden açıldı?

    Güzel yazı ama her şeyi açıklayan değil..
    Bakalım daha neler göreceğiz.
  8. Cevaplar
    1
    Hit
    7.709

    Cevap: Kur'an da Mirasın Dağıtılması Nasıl Anlatılır.

    İşleri dünyalık olan,ahireti fazla düşünmeyen bazı uyanıklar bunu şöyele uygulamaya çalışıyorlar:
    Kendileri kızkardeşleriyle bölüşürken şer'i pay istiyor,
    Hanımının kardeşleriyle paylaşırken ise...
  9. Konu: Söz Resimle Buluştu

    en son yazan Itri
    Cevaplar
    48
    Hit
    20.030

    Cevap: Söz Resimle Buluştu

    "Yardım edeyim abi.
    Sen direksiyona geç ben iteyim"
  10. Konu: Söz Resimle Buluştu

    en son yazan Itri
    Cevaplar
    48
    Hit
    20.030

    Cevap: Söz Resimle Buluştu

    İnsana çok şeyler söyletebilecek bir söz. Onun için vaktiniz müsaitse biraz üzerinde durmanız güzel olacak. Belki sizin düşündüğünüz tarafları benim aklıma gelmeyen şeyler olabilir.
  11. Konu: Allah de, ötesini bırak..

    en son yazan Itri
    Cevaplar
    2
    Hit
    1.609

    Cevap: Allah de, ötesini bırak..

    Biraz tanıtsaydınız.
    Böyle karşıdan bakınca pek birşey anlamıyoruz.
  12. Konu: Nerede Yanlış Yapıyoruz.

    en son yazan Itri
    Cevaplar
    6
    Hit
    2.822

    Cevap: Nerede Yanlış Yapıyoruz.

    Güzel yazı..da
    derde derman değil.

    Çünki başka gruplar hocalarda var. Cemaatler tarikatlar da var.
    Onnlarda bir takım çalışmalar yapıyorlar ama gençlik yine tam toparlanamıyor.
    Çok araştırıp...
  13. Konu: Söz Resimle Buluştu

    en son yazan Itri
    Cevaplar
    48
    Hit
    20.030

    Cevap: Söz Resimle Buluştu

    "Aşk nefsine hakim olan yiğitlerin işidir."

    Eyvallah,teşekkürler..
  14. Konu: Söz Resimle Buluştu

    en son yazan Itri
    Cevaplar
    48
    Hit
    20.030

    Cevap: Söz Resimle Buluştu

    Sözü biraz açmak lazım.
    Size veya forumdakilere ne düşündürüyor?
    (En son ben yazayım inşaallah)
  15. Konu: Ömer Karaoğlu "RAMAZAN"

    en son yazan Itri
    Cevaplar
    0
    Hit
    5.462

    Ömer Karaoğlu "RAMAZAN"

    Ramazan da güzel bir eser dinleyelim.
    Güzel yorumun için teşekkürler Karaoğlu.



    http://www.youtube.com/watch?v=oInKLlCDET8
  16. Konu: Albüm: Kalbimin Çocuk Yanı

    en son yazan Itri
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.909

    Cevap: Albüm: Kalbimin Çocuk Yanı

    Şahsen Abdülbaki Kömür ismini gördüğümde balıklama atlarım.
    Vaktim olursa sanatçının tüm çalışmalarını listeleyebilirim.
  17. Konu: Albüm: Kalbimin Çocuk Yanı

    en son yazan Itri
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.909

    Albüm: Kalbimin Çocuk Yanı

    http://ezgimuzik.net/music/kalbimin.jpg



    01 GÖZLERİM KANAR
    02 GÜL KURUSU
    03 NEDEN OLMASIN
    04 MAVİ MARMARA
    05 ANLA YÜREĞİM SENİNLE
    06 BİR YERDE İNSANLAR ÖLÜR
  18. Cevaplar
    10
    Hit
    5.276

    Cevap: Taksim Gezi Parkı Eylemine En Sert Eleştiri

    teşekkürler paylaşım için.
    Laf tam yerine oturmuş.
    Tabi anlayana...

    Anlamayana ise,
    seçimde anlatacağız; dünya kaç bucaktır.
  19. Cevaplar
    12
    Hit
    14.142

    Cevap: Son dokunuş, hoş esintiler..

    ben fotoğraf falan görmedim.
    Kaldırıldı mı acaba?
  20. Konu: ya ümmül hasen

    en son yazan Itri
    Cevaplar
    4
    Hit
    6.395

    Cevap: ya ümmül hasen

    Bunun neresi video?
  21. Cevaplar
    1
    Hit
    2.168

    Cevap: Sadri: Ellerimizin Büyük boşluğu

    Daha önce konuyu açtım mı bilemiyorum. Güzel bir şiir ve dua.


    http://www.youtube.com/watch?v=CwfgNTJ8FSI
  22. Konu: arıyor ama bulamıyorum

    en son yazan Itri
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.534

    arıyor ama bulamıyorum

    siteme arama kaldırıldı mı ben mi göremiyorum?
    Konularıma ulaşmaya çalışıyorum, benzer konu açmamak adına.
    Bir mesaj: Arama şimdilik kapatılmıştır.
    Neden ve ne zmana kadar?
    Açıklama yapılırsa...
  23. Cevaplar
    1
    Hit
    2.168

    Sadri: Ellerimizin Büyük boşluğu

    Şu iftar vaktine yakın bir güzel şiir dinleriz herhalde..
    Eğer varsa birleştirirsiniz.


    http://www.youtube.com/watch?v=cbgRT9q1v8U
  24. Cevaplar
    6
    Hit
    4.632

    Cevap: Kırmızı gül..Gerçek Sevgiye Giden Yol!!

    Konu başlığı: Şiir arşivi/Özgün yazılarınız/kırmızı gül.
    Ben anlayamadım bu şiir mi özgün yazı mı?
  25. Konu: Göreceksin

    en son yazan Itri
    Cevaplar
    10
    Hit
    4.391

    Cevap: Göreceksin

    Şiirden anlamak benim algılamama göre beğenme üzere kurulu. Yoksa profesyonel anlamda şiirden belki dediğiniz gibi anlamıyorum ama beğendiğim şiirlere göre yorum yazıyorum.
    Teşekkür ve selamlarla..
146 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/6 1 2 3 4