Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: YoLCu; Aranan Kelime:

Sayfa 1/5 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Bir milyon deli!

    en son yazan YoLCu
    Cevaplar
    15
    Hit
    3.681

    Cevap: Bir milyon deli!

    yakupca ablalar döver adamı, sakınmalısın! :)
    ama üzgünüm abisi, ablalar haklı gibi geldi bana.
    M. Şevket EYGİ ağabeyin bir çok fikrine katılmasam da o bu ülkenin en samimi, en dürüst ve hiçbir...
  2. Cevaplar
    91
    Hit
    18.724

    Cevap: Aşağıdaki, kime kızıyorsun, neden ?

    herkesin bana kızdığını hissettim birden, her nedense! :)
    bütün kızgınlıklarınıza muhatap olan bir günahkâr olarak...

    bense hiç kimseye kızmıyorum, kızamıyorum...
    çünkü kimseye kızabilecek yüzüm...
  3. Konu: Öğrencilik hatıraları:)

    en son yazan YoLCu
    Cevaplar
    59
    Hit
    15.236

    Cevap: Öğrencilik hatıraları:)

    yıl 1981.
    van imam-hatip lisesi son sınıfında öğrenciyim. arapça yazılı sınavında kopya uzmanı bir arkadaş 'benden kimse kopya çekemez' diye iddia eden hocanın sırtına yaptığı kopya kâğıdını...
  4. Cevap: TÜRKİYE ve AVRUPA ARASINDAKİ FARK ÇOK GÜZEL BİR VİDEO.:))

    bilir misiniz... ki, daha dün denecek kadar yakın bir tarihte paris, macaristan gibi ülkelerin kraliyet saraylarında tuvalet bile yoktu... -çok affedersiniz- pisliklerini pencereden dışarıya...
  5. Cevaplar
    16
    Hit
    12.637

    Cevap: 2005 Umre Tavafı - İSMAİLAĞA CEMAATİ

    kıymetli abim, bu bana biraz ters geldi!
    sebebini söylemek istemiyorum, fakire gönül komanızdan çekinirim.
    bu cemaatin ilim, ihlas ve samimiyet konusundaki duruşunu severim, takdir ederim......
  6. Cevaplar
    16
    Hit
    12.637

    Cevap: 2005 Umre Tavafı - İSMAİLAĞA CEMAATİ

    muhterem abim, bu yüzbin kişi derken cemaat mi bu miktarda umreye gitmek istiyor? yani ismailağa cemaati mi?
  7. Cevaplar
    52
    Hit
    16.588

    Cevap: Bu Haftanin Konugu erfehsend :)

    olmak istediğiniz ile olduğunuz arasında hangi yanda durursunuz abim?
  8. Cevaplar
    16
    Hit
    12.637

    Cevap: 2005 Umre Tavafı - İSMAİLAĞA CEMAATİ

    üç hac bir umre kısmet oldu Rabbimin lütfuyla... lakin yine de çok özlediğimi söylemeliyim. o toprakların kokusu bile özletiyor kendini. Rabbim gidememişlere de kısmet buyursun inşaallah.
  9. Konu: Çalgının dindeki yeri!

    en son yazan YoLCu
    Cevaplar
    66
    Hit
    21.541

    Cevap: Çalgının dindeki yeri!

    peki abla, eyvallah...
    konu bütünlük oluştursun, dört başı mamur olsun istiyorsunuz.
    güzel bir düşünce, teşekkür ederim.
  10. Konu: Çalgının dindeki yeri!

    en son yazan YoLCu
    Cevaplar
    66
    Hit
    21.541

    Cevap: Çalgının dindeki yeri!

    yav desenize konu hala kapanmadı!
    yalnız bir noktanın altını çizmek isterim ablam... konuya mehaz teşkil eden kaynakların sahih hadis kitaplarında yer alması halinde kişiyi ilzam eder. kutub-i sitte...
  11. Konu: halk vurdumu böyle vurur

    en son yazan YoLCu
    Cevaplar
    4
    Hit
    3.700

    Cevap: halk vurdumu böyle vurur

    eyvallah abim, teşekkür ederim. de, şu demirel denen zat diğerlerinin yanına hiç yakışmıyor. "biraz da!" ifadesine rağmen hemi de...
    evet, güzel bir yorumdu. asrın modern firavunlarından biri daha...
  12. Cevaplar
    52
    Hit
    16.588

    Cevap: Bu Haftanin Konugu erfehsend :)

    http://www.moderneurodesign.com/images/products/Wholesale-3007-J067-LivingRoomSet_04.jpeg

    e koltuğunu da biz koyalım abimizin, ki rahat etsin.
  13. Cevaplar
    66
    Hit
    25.645

    Cevap: Bu Haftanin Konugu Gülistan :)

    a benim abim, öyle bir imkanım olaydı... o lahza dediğiniz 'an' için, başımı verirdim!
    lakin, ah!
  14. Konu: Bir İstanbul kızısın…

    en son yazan YoLCu
    Cevaplar
    13
    Hit
    6.917

    Cevap: Bir İstanbul kızısın…

    güzelmiş ablacım, kimin bu şiir acaba?!
  15. Konu: üstteki üyeden beklentin?

    en son yazan YoLCu
    Cevaplar
    5
    Hit
    4.737

    Cevap: üstteki üyeden beklentin?

    sen başkasından beklersen, başkası da senden bekler!
    bekleyim mi abim?!
    duadan daha güzel istenecek ne var ki!
    hem böylece bir dua zinciri oluşturmuş oluruz......
  16. Cevap: 21 yaşında ölen eroin bağımlısı gencin defterinden çıkan şiir.!

    evet,
    ne de çok şeyler anlatıyor bu satırlar bi bilseniz!
    ne de çok şey!!!
    ***
    mukaddesatına bağlı, takva zırhıyla korunmuş her bir müslümana yüklediği tonlarca yük gibi tıpkı...
    bu ülke...
  17. Konu: Musammat Koşma

    en son yazan YoLCu
    Cevaplar
    2
    Hit
    2.486

    Cevap: Musammat Koşma

    hârika!
    dinleniyorum ibrahim bey, şiirlerinizde...
    her birini tavsif edecek söz bulamasam da, büyük bir merakla ve beğeniyle okuduğumu...
    bilmenizi istedim.
    hürmetler efendim, muhabbetle beraber!
  18. Konu: Gönlünden geleni söyle..:

    en son yazan YoLCu
    Cevaplar
    926
    Hit
    190.727

    Cevap: İçimden GeLdiği Gibi...

    ..AŞk veya Hüzün...
    Her biri de ayrı güzeL, sabır varsa yüreğinde!
  19. Konu: Teknolojinin İlkleri !!!

    en son yazan YoLCu
    Cevaplar
    4
    Hit
    5.746

    Cevap: Teknolojinin İlkleri !!!

    ilk bilgisayar 130 kg ağırlığındaydı...
    burda resmi olan bilgisayar bu ağırlıkta var mı abla?! :)
  20. Cevaplar
    66
    Hit
    25.645

    Cevap: Bu Haftanin Konugu Gülistan :)

    sevgili ablam, galiba epeyi geç kalmış olmanın mahçubiyetiyle af dilerken...
    mutlaka her üyeye sorduğum sabit tek sorumu tevcih etmek istedim size...

    sizi bir zaman makinesine koyduk... dedik ki,...
  21. Cevaplar
    11
    Hit
    3.971

    Cevap: Ayet bilgimizi artıralım tezaleyelim

    "nerede olursanız olun, Allah sizinle beraberdir!" hadid/4

    hayatımın anayasasıdır!
  22. Konu: O.....

    en son yazan YoLCu
    Cevaplar
    10
    Hit
    4.756

    Cevap: O.....

    sadece Allah düşmanlarından!
    başkasına vaktim yok...
  23. Konu: Öğrencilik hatıraları:)

    en son yazan YoLCu
    Cevaplar
    59
    Hit
    15.236

    Cevap: Öğrencilik hatıraları:)

    eğer bi fırsatını bulabilirsem, bi hatıramı da ben anlatıcam ya, bi bulayım hele!
    gündüzleri dışarıdayım, geceleri de bi ortak çıktı bize şimdi pc'de yav! :)
    bir de yolcu hoca geri kalıyor diye...
  24. Konu: Lisanı muhafaza

    en son yazan YoLCu
    Cevaplar
    5
    Hit
    2.419

    Cevap: Lisanı muhafaza

    Dil ederse istirahat, kalb eder rahat.
    Çok konuşan gaf eder, vakti israf eder.
  25. Konu: Lisanı muhafaza

    en son yazan YoLCu
    Cevaplar
    5
    Hit
    2.419

    Cevap: Lisanı muhafaza

    Sükut:
    yorulmadan yapılan ibadet,
    masrafsız takılan bir ziynet,
    hükümdarlığa muhtaç olmadan ele geçen bir devlet,
    duvara ihtiyaç duyulmadan yapılan kale,
    çalışmadan kazanılan...
101 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/5 1 2 3 4