Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: vuslat; Aranan Kelime:

Sayfa 1/20 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    109
    Hit
    24.568

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    http://www.haber7.com/haber/20111214/Cubbeli-Ahmet-Hocadan-ilk-aciklama.php
  2. Cevaplar
    109
    Hit
    24.568

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    ben gündeme getirmedim içimden geleni yazdım buda seni ilgilendirmez, ayrıca onu karalayarak yapsaydım bunu evet ayıbı açığa vurmuş olurdum.. lafı nerden anlıyosunuz anlamıyorum ki..
  3. Cevaplar
    109
    Hit
    24.568

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    Bu mesajı bana cevaben yazdığını düşünerekten sormuştum kimdemiş diye Niyetim tartışma çıkarmak değildi ama fırsatı hiç kaçırmadın sana canı gönülden teşekkür ediyorum..
    ortada dönenleri görüyoruz...
  4. Cevaplar
    109
    Hit
    24.568

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    Medyayı Senin gibi takip edeceksem bi kere hiç etmem zaten :)
    Olayı tartışmaya taşıma benim neyi kastettiğimi çok çok iyi biliyorsun eğer beni tanıdıysan tabi..
    Tv ye çıkıpta fikhi ve dini onun...
  5. Cevaplar
    109
    Hit
    24.568

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    hayırdır şair kendin kurup kendin oynuyosun? kim demiş bunları?
  6. Cevaplar
    109
    Hit
    24.568

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    Ayetle noktayı koyalım, zira bu konu uzar gider...

    Onu duyduğunuz zaman: «Bunu söylememiz bize yakışmaz. Haaşâ. Bu, büyük bir iftiradır» demeniz (lâzım) değil miydi? Nur suresi 16. ayet
  7. Cevaplar
    127
    Hit
    24.650

    Cevap: üstteki üye forumda nesiyle meşhur

    Ağabey olmasıyla..
  8. Cevaplar
    109
    Hit
    24.568

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    anlamıyacak bişey yok abi, televizyona çıkıp dini doğru düzgün anlatan sadece Cübbeli değil mi? Reddiyeler çıkaran her hocaya doğrusun demeyen, kuran ve sünnetin dışına çıkmayan o değil mi? Meyve...
  9. Cevaplar
    109
    Hit
    24.568

    Cevap: Buğulu Cama Ne Yazarsiniz...

    ​Hepimiz Cübbeliyiz!!!
  10. Konu: isminizi didikleyin :)

    en son yazan vuslat
    Cevaplar
    15
    Hit
    6.609

    Cevap: isminizi didikleyin :)

    Yakub efendi size cevaben yazmıyorum lütfen cvp verme teşebbüsünde bulunmayın...

    Nüfus kağıdımda Fatıma yazıyo arkadaşlar bu yüzden onu aradım bilginize..
  11. Cevaplar
    127
    Hit
    24.650

    Cevap: üstteki üye forumda nesiyle meşhur

    Kocaman yazayım belki anlarsınız Yakup efendi..
    1. ben sofi değilim
    2. hiç komik değil
    3. Rabbimden şunu niyaz ediyorum, Size bi Mürşidi Kamili öyle sevdirsin ki, kapısında paspas olunda,...
  12. Cevaplar
    127
    Hit
    24.650

    Cevap: üstteki üye forumda nesiyle meşhur

    olmaya çalışmasıyla desek daha yerinde bi tabir olur..
    bu klasik cevaba karşılık olarak bende -ŞAİR olasıyla- diyeyim bari :)
  13. Konu: isminizi didikleyin :)

    en son yazan vuslat
    Cevaplar
    15
    Hit
    6.609

    Cevap: isminizi didikleyin :)

    Aradığınız FATIMA kelimesini isim veritabanımızda bulamadık. Bu arada sadece ilk adınızı aradınız ve isminizi de Türkçe harfleri doğru kullanarak yazdınız değil mi? Mesela AYŞE yerine AYSE ararsanız...
  14. Konu: isminizi didikleyin :)

    en son yazan vuslat
    Cevaplar
    15
    Hit
    6.609

    Cevap: isminizi didikleyin :)

    İşte yorum budur birinci benim cünkü ismini didikleyemediği tek kişi benim :)
  15. Cevaplar
    127
    Hit
    24.650

    Cevap: üstteki üye forumda nesiyle meşhur

    bu aralar yok olmasıyla :)
  16. Cevap: Bilgisayar kullananların karşılaştıkları hastalıklar

    hmm güzel bilgiler çok dikkat edilmeli..
  17. Konu: Ey Esatir Güzeli

    en son yazan vuslat
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.723

    Cevap: Ey Esatir Güzeli

    yine çok güzel Üstadım, maşallah..
  18. Konu: Kanyon ne okuyor

    en son yazan vuslat
    Cevaplar
    1
    Hit
    2.424

    Cevap: Kanyon ne okuyor

    Hepsi olmasa da genel olarak çok güzel kitaplar var, teşekkürler..
  19. Cevaplar
    110
    Hit
    60.149

    Cevap: Su An Ki Ruh Halinizi Bir Resim Ile Ifade Edin..

    Burayı görmüş gibiyim sapanca mı acaba?
  20. Konu: tarih gastesi

    en son yazan vuslat
    Cevaplar
    7
    Hit
    6.330

    Cevap: tarih gastesi

    Tarihi sadece yeni habermiş gibi ve biraz da mizah katarak yazmışlar, bunu düşünerek okursanız haz alacağınızdan eminim..(ayrıca gençlik konusuna gelince latife yapmıştım)
  21. Cevaplar
    3
    Hit
    3.073

    Cevap: Muharrem Ayı ve Aşure Günü

    Est. abim her zaman..
  22. Cevaplar
    3
    Hit
    3.073

    Cevap: Muharrem Ayı ve Aşure Günü

    güncelleme
  23. Cevaplar
    4
    Hit
    4.372

    Cevap: MUHARREM’İN BİRİ İLE ONU ARASINDA KILINACAK NAMAZ

    güncelleme..
  24. Konu: 1 Muharrem 1432

    en son yazan vuslat
    Cevaplar
    7
    Hit
    10.985

    Cevap: 1 Muharrem 1432

    Bir Kimse Zilhicce Ayının Son Günü , Muharrem Ayının İlk Gününü Oruçlu Geçirirse Geçmiş Seneyi Oruçla Kapamış , Gelecek Seneyede Oruçla Başlamış Olur.Allahu Teala (c.c) Bu Vesie İle Onun Elli Senelik...
  25. Konu: 1 Muharrem 1432

    en son yazan vuslat
    Cevaplar
    7
    Hit
    10.985

    Cevap: 1 Muharrem 1432

    ​Güncelleme..
500 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/20 1 2 3 4