Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: BiÇare; Aranan Kelime:

Sayfa 1/5 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    102
    Hit
    19.777

    Cevap: şuan msn iletinde ne yazıyor

    Yâ Bâkî Entel Bâkî....
  2. Cevap: 1 NİSAN ŞAKASININ ARKA YÜZÜ =>>> Öğren-Öğret Neymiş Bu Nisan 1...

    İnşaallah Artık Yapmayız Ağbi...
    Gerçi Ben Hiç Yapmamıştım....:)
    İnşaallah Bundan Sonrada Yapmayız...
  3. 1 NİSAN ŞAKASININ ARKA YÜZÜ =>>> Öğren-Öğret Neymiş Bu Nisan 1...

    15. yüzyılın sonlarında, Haçlı ordusu İspanya daki Endülüs müslümanlarının son kalesini kuşatır. Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir. Durumun...
  4. Konu: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    en son yazan BiÇare
    Cevaplar
    74
    Hit
    30.675

    Cevap: HayırLı CumaLar...

    HaYırlı CumaLar__Kalpler İmanla,Gönüller Huzurla Dolsun Saadetler hepimizin olsun Ne kurulan bağlar bozulsun Nede dostlar Unutulsun...
  5. Konu: BiÇare doğum günü...

    en son yazan BiÇare
    Cevaplar
    8
    Hit
    5.485

    Cevap: BiÇare doğum günü...

    Rabbim razı olsun kardeşim...:)
    amiiin amiiin amiiin...inşaallah...
  6. Konu: BiÇare doğum günü...

    en son yazan BiÇare
    Cevaplar
    8
    Hit
    5.485

    Cevap: BiÇare doğum günü...

    Amin Amin Amin....İnşaallah Ağbi..Rabbim Razi 0lsun...
  7. Konu: BiÇare doğum günü...

    en son yazan BiÇare
    Cevaplar
    8
    Hit
    5.485

    Cevap: BiÇare doğum günü...

    Vay Rabbim Razı Olsun Ağbi...Amin Amin Amin İnşaallah...



    HI Öylemi...:)
    Rabbim Razı Olsun ABlam.. Amin inş...



    Rabbim Razı Olsun Ablam..Amin Amin AMin İNşaallah...ecmain olsn....
  8. Konu: BiÇare doğum günü...

    en son yazan BiÇare
    Cevaplar
    8
    Hit
    5.485

    Cevap: BiÇare doğum günü...

    Allah (cc) razı olsun....
  9. Konu: Ispanaklı Koca Testi

    en son yazan BiÇare
    Cevaplar
    4
    Hit
    4.189

    Cevap: Ispanaklı Koca Testi

    Olması Gereken Koca..:D
  10. Cevaplar
    23
    Hit
    9.571

    Cevap: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi?

    Hani Benim Duam..:D


    Rabbim Sen Konuyu Biliyorsun Amiiin..:)

    Şaka Şaka...

    Allah'im Sen Dünyadaki Maddi Manevi Kötülükleri Şerleri Haramları Ondan Uzak Eyle...Helalleri Hayırlıları Nurları...
  11. Cevaplar
    23
    Hit
    9.571

    Cevap: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi?

    aminnn aminnn amiiiinnn....ecmain inşaalllah...Rabbim razi 0lsn...

    Ya Rabbim...
    Bizlere Rahmetin İle Merhamet Et...
    Günahlarımızı Bağışla...
    Hem Dünyamızı Hem Ahiretimiz Kurtaracak Kardeşler...
  12. Cevaplar
    23
    Hit
    9.571

    Cevap: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi?

    AMinnn Amiiin AMiiinn...Rabbim Razı Olsun...Ecmain Olsun İnşaallah....

    Fotoğraftaki insanların yüzlerine tıklayarak onları etiketleyebilirsin.
    ...
  13. Konu: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    en son yazan BiÇare
    Cevaplar
    74
    Hit
    30.675

    Cevap: HayırLı CumaLar...

    http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/197523_207473272612926_108132782546976_795748_5587857_n.jpg
  14. Konu: Aşkıma sözümdür...

    en son yazan BiÇare
    Cevaplar
    0
    Hit
    2.784

    Aşkıma sözümdür...

    Aşkıma sözümdür Hiçbirşeyi algılamıyor yüreğim,bildiğim tek doğru sensin.Sana uzanıyor her gökkuşağının o esrarengiz renk karmaşası.Bakıyorum herkes birşeyler yazıyor. Yazdığını okuyacak...
  15. Cevaplar
    23
    Hit
    9.571

    Cevap: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi?

    Aminnn aminnn aminnn Rabbim razi 0lsn ablammm....

    Rabbim Ablamin Gönlündekileri Hakkinda Hayrli Eyle....:)
  16. Cevaplar
    23
    Hit
    9.571

    Cevap: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi?

    Yo hayr ağbim içimden geldi...:)




    amiinnn amiinn amiinn...

    Rabbim İslami Temsil Edecek Şekilde Yaşamayi Yaşatmayi Nasip Etsin İnşaallah...
  17. Cevaplar
    23
    Hit
    9.571

    Cevap: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi?

    Amiiinn Amiiin Amiiinn....:)

    Rabbim Hak Yolundan Hiç Bir Zaman AyırmAsın inşaallah...:)
  18. Cevaplar
    23
    Hit
    9.571

    Cevap: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi?

    Amiiinn Amiin AMiiinn Ecmain Olsun İnşaallah Ağbi...Aro...

    Rabbim Sana Hakkındakilerin En hayırlısı Versin İnşaallah....
  19. Cevaplar
    23
    Hit
    9.571

    Cevap: Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi?

    amiiin inşaallah kimseye yaşatmazsin ağbi...:) Rabbim razi 0lsn...


    Cih Nasibindekine Dua Edeceksin...

    Neva Ablam.....:)
    Ey Allah'ım, Neva Ablama kudretinle muhafaza et. Fazlınla beni ...
  20. Cevaplar
    23
    Hit
    9.571

    Her Gelen Bir Önceki Kardeşimize Dua Eder mi?

    بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .


    HER HAYRIN BAŞI İLE BAŞLIYALIM HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞAALLAH...

    Her girdiğimizde bizden önce yazmış olan kardeşimize
    ogün içinde...
  21. Cevaplar
    7
    Hit
    4.528

    Nihade Ablamız İçin... {NurLu ÖmürLer....}

    İyiki Doğdunuz...:)
    Rabbim Nice Hayırlı Nurlu Ömürler Nasip Etsin İnşaallah...:)

    ...
  22. Cevaplar
    229
    Hit
    55.243

    Cevap: GÜNÜN SOZÜ

    Allahın gülü dikenli yarattığından şikayet edeceğimize, dikenler arasında gül yarattığına şükredelim...
  23. Cevaplar
    229
    Hit
    55.243

    Cevap: GÜNÜN SOZÜ

    ŞimŞek SesLeri DeğiLdi İçimi ÜrPerten KaranLıkTaki NefSimDi KaLBimi TiTreTen...
    hTc...
  24. Konu: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    en son yazan BiÇare
    Cevaplar
    74
    Hit
    30.675

    Cevap: HayırLı CumaLar...

    HayıRLı CumaLaR Duadan UnuTmayın...!

    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/198525_172836422766742_141270225923362_423313_3160235_n.jpg
  25. Cevaplar
    1
    Hit
    1.878

    Cevap: Bir kavgada ilk sen vur ve sert olsun

    vuvvv....!!
116 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/5 1 2 3 4