Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: hanife; Aranan Kelime:

Sayfa 1/2 1 2

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Neden böyleyiz ?

    en son yazan hanife
    Cevaplar
    16
    Hit
    10.395

    Cevap: Neden böyleyiz ?

    Dilerim uyanmak nasip olur cümlemize
    Dilerim laik oluruz ümmetiyiz demeye
    Dilerim bir yumruk oluruz o zalimlere
    İNŞ ALLAH bir son bulur bu amansız düzen hep birlikte güleriz !!!
    İnsaALLAH
    ALLAH...
  2. Konu: Neden böyleyiz ?

    en son yazan hanife
    Cevaplar
    16
    Hit
    10.395

    Cevap: Neden böyleyiz ?

    İNŞ ALLAH bir son bulur bu amansız düzen hep birlikte güleriz !!!
  3. Konu: özleyince..

    en son yazan hanife
    Cevaplar
    37
    Hit
    9.766

    Cevap: özleyince..

    teknolojik olduk huzurumuz kalmadı hiç biseyimiz yoktu bir kuru sogan ekmek misali huzurumuz vardı tesekkürler
  4. Cevaplar
    40
    Hit
    13.700

    Cevap: Kendinizi tanıtırmısınız ?

    neylersin ölüm herkesin başında
    Uyudun uyanamadın olacak.
    Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
    Bir namazlık saltanatın olacak,
    Taht misali o musalla taşında.
    şiirin en anlamlı bölümü kardeşim...
  5. Konu: Göz Görünce Bir Kez ...

    en son yazan hanife
    Cevaplar
    3
    Hit
    3.623

    Cevap: Göz Görünce Bir Kez ...

    Göz görünce bir kez geriye ne kalır?


    inşaallah gözlerimiz allahın bize yasak kıldıklarını degilde serbest kıldıklarını görür bir ömür
    emeginize saglık
  6. Konu: 1 Muharrem 1432

    en son yazan hanife
    Cevaplar
    7
    Hit
    10.993

    Cevap: 1 Muharrem 1432

    Bugün 1 Muharrem 1432… Hicrî takvime göre yeni yıl başlangıcı… 1432 sene önce bugün Rasulullah Muhammed (s) Mekke’den Medine’ye hicret etti....
  7. Cevaplar
    23
    Hit
    18.315

    Cevap: Hicri Yilbasiniz Mübarek olsun...

    Hicret; Hakk'a yürümeye niyettir.


    Hulasa: hicret ALLAH 'a hicrettir...
    Yıl: 622
    Bundan 1432 sene önce..


    Rasulullah (S.AV) en sevdiği şehre şehirlerin anasına Mekke'ye, ALLAH (C.C) için...
  8. Cevaplar
    23
    Hit
    18.315

    Cevap: Ynt: Bu gece Hicri yılbaşı 1431

    Hicret; Hakk'a yürümeye niyettir.


    Hulasa: hicret ALLAH 'a hicrettir...
    Yıl: 622
    Bundan 1432 sene önce..


    Rasulullah (S.AV) en sevdiği şehre şehirlerin anasına Mekke'ye, ALLAH (C.C) için...
  9. Cevaplar
    23
    Hit
    18.315

    Cevap: Bu gece Hicri yılbaşı 1431

    allah razı olsun
  10. Konu: üyelik

    en son yazan hanife
    Cevaplar
    3
    Hit
    2.276

    üyelik

    esselamü aleyküm ve rahmetullah hak şaiiri forum ailesi bu mesajı yazmamdaki sebeb az önce aldigiım foruma ugramıyanların üyelikleri silinecek diye gelen mail mesajı buraya geldigim gün yazmışıdım...
  11. Cevaplar
    40
    Hit
    13.700

    Cevap: Kendinizi tanıtırmısınız ?

    aslen kastamonuluyum istanbulda ikamet ediyorum ev hanımıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)yarışmaya katılır gibi olduuu:pismandegilim
  12. Cevaplar
    40
    Hit
    13.700

    Cevap: Kendinizi tanıtırmısınız ?

    of of ne karışık bir durum bu sahi şimdi nerelisiniz
    Muhammed gerçek adım
    inşaallah layık olursunuz
    ,
    acep bu isme sahip olupta efendimizin ismi diye kaç kişi hürmet edip yaşantısını efendimize...
  13. Cevaplar
    34
    Hit
    7.143

    Cevap: suan hangi uyenin forumda olmasini isterdin?

    akevler .................
  14. Cevaplar
    3
    Hit
    1.858

    Cevap: Namazda yapilan hatalar (Video)

    ve aleyküm selam hoş geldiniz inşaallah
  15. Cevaplar
    42
    Hit
    27.207

    Sabit: Cevap: foruma girip çıkarken selamlaşalım, dualaşalım.

    esselamü aleyküm ve rahmetullah
    rabbim bu günde yapacagınız dualarınızı cuma saatinde kabul olunan dualara denk getirip en güzel şekilde kabul etsin inşaallah
  16. Cevaplar
    127
    Hit
    24.679

    Cevap: üstteki üye forumda nesiyle meşhur

    şairligi............
  17. Konu: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    en son yazan hanife
    Cevaplar
    74
    Hit
    29.171

    Cevap: Cuma günü ve Cuma namazının önemi...

    http://img638.imageshack.us/img638/5287/cumamesajlari.jpg




    Olsun ki, yürekler atsın Allah Allah diye.
    Olsun ki, aşk-ı Muhammed gönüllere azık olsun.
    Olsun ki, paramparça bu ümmet;...
  18. Cevap: İnsanın kalbinde eşine karşı beslediği sevgi çoğaldıkça, imanı da çoğalmıştır.

    teşekkürler
  19. Konu: ÖNCE SELAM,SONRA KELAM..

    en son yazan hanife
    Cevaplar
    50
    Hit
    17.167

    Sabit: Cevap: ÖNCE SELAM,SONRA KELAM..

    inşaallah daimi beklerizzzz
  20. Konu: FIKRA gibi...

    en son yazan hanife
    Cevaplar
    2
    Hit
    1.818

    Cevap: FIKRA gibi...

    Olay Kastamonuda iki sevgili arasında geçmektedir. Erkek olanın anlatımıyla..

    "6. His filmini izledin mi?" dedim.

    "Hayır ama çok övdüler" dedi.

    "Bende filmin CD'si var, istersen vereyim...
  21. Konu: Kördügüm Gibi...

    en son yazan hanife
    Cevaplar
    3
    Hit
    2.627

    Cevap: Kördügüm Gibi...

    ümmüzer dursun ali erzincanlı nede güzel sessendirmiş bu paylaşımı şiir olarak emeginize saglıkj
  22. Cevaplar
    2
    Hit
    2.613

    kadın dizilerini izlemiyecegim yemini

    kadın dizilerini izlemiyecegim yemini



    http://farm2.static.flickr.com/1286/776138999_c21a182a0c.jpg

    Geçenlerde sıra dışı, enteresan bir evlilik merasimi yaşandı. Bağcılar Belediyesi...
  23. Cevap: Yüzünden Işıltılar Yayılan Yaşlı Bir Kadına Sordular

    Ve bir de yaralı kuştan düşmanıma kadar her şeye dua ediyorum.
    allah razı olsun
  24. Cevaplar
    12
    Hit
    4.650

    Cevap: isminin ne olmasını arzu ederdin??

    ismimi çok seviyorum heleki anlamını ögrendikten sonra dahada sevdim
    Anlam 1. İslam dinine sımsıkı bağlı olan kimse.
    2. İslamiyetten önce tek Tanrı’ya inanan.
  25. Cevaplar
    1
    Hit
    1.974

    Cevap: Ümmü Züfer radiyallahu anh..

    ALLAHÜMMESALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED
    emeginize saglık kardeşim
47 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/2 1 2