Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: ancalimon; Aranan Kelime:

Sayfa 1/20 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    926
    Hit
    198.475

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    çoğu solcular kılıçdaroğlunu sevmiyor zaten sırf Atatürk ün partisi diye oy veriyorlar.doğmamış torununa sigorta yaptıran birine yoksa kim oy verir
  2. Cevaplar
    10
    Hit
    5.531

    Cevap: Taksim Gezi Parkı Eylemine En Sert Eleştiri

    :DDD bu adam sabah programı yapıyor senelerdir...gündem de ne varsa eleştirilerinide güzel yapıyor
  3. Cevaplar
    10
    Hit
    5.531

    Taksim Gezi Parkı Eylemine En Sert Eleştiri

    https://www.facebook.com/photo.php?v=1376829119195541&set=vb.108263955883714&type=2&theater
  4. Konu: fıkra :)

    en son yazan ancalimon
    Cevaplar
    3
    Hit
    1.393

    Cevap: fıkra :)

    http://www.haksairi.com/sair/forumdisplay.php/48-Mizah
  5. Konu: fıkra :)

    en son yazan ancalimon
    Cevaplar
    3
    Hit
    1.393

    fıkra :)

    Feministlerin yıllık kongresinde,
    Amerikan Delegesi hanımefendi kürsüye gelmiş ;
    - Geçen yılın kararlarını aynen uyguladım. Eve gider gitmez kocama:
    “Bundan sonra temiz çamaşır istersen,
    kendi...
  6. Cevaplar
    926
    Hit
    198.475

    Cevap: ağzına geleni söyle..:

    http://www.youtube.com/watch?v=sTql16uCaSc
  7. Cevaplar
    39
    Hit
    10.799

    Cevap: burçlarınızı yazın...

    tabiki bize her yer trabzon...
  8. Konu: özleyince..

    en son yazan ancalimon
    Cevaplar
    37
    Hit
    9.766

    Cevap: özleyince..

    ben şekeride çayıda seviyorum ama ikisi bir arada olunca sevmiyorum...bendeki yerleri ayrı
  9. size en yakın kitabın 19. sayfasındaki ilk cümle nedir ?

    read the newspaper article once.
  10. Cevaplar
    926
    Hit
    198.475

    Cevap: ağzına geleni söyle..:

    ingilizce öğrenmeye başlayınca düzeldi o doğrduur :)
  11. Cevaplar
    926
    Hit
    198.475

    Cevap: ağzına geleni söyle..:

    sanmıyorum çünkü hala toplumun içinde sesim kısılıyor :)
  12. Cevaplar
    926
    Hit
    198.475

    Cevap: ağzına geleni söyle..:

    bahenelerim planlarımı geçiyor bunu biliyorum ama beni bekleten ne ?
  13. Konu: ...

    en son yazan ancalimon
    Cevaplar
    15
    Hit
    3.409

    Cevap: ...

    bilmem nedendir birden aklıma buraya gelmek geldi :D en son 2 ay önce girmişim sanrım 2 ay önce gelen mesajı yeni cevapladım :)
  14. Konu: ...

    en son yazan ancalimon
    Cevaplar
    15
    Hit
    3.409

    Cevap: ...

    hergün aynı kıyafet giymeleri erkek çocuklar arasında sorun olabileceğini düşünmüyorum ama kızlarda büyük sorun sanrım haklısın :)

    ben lise hayatım boyunca okulun 3 kere üniforması değişmişti...
  15. Konu: ...

    en son yazan ancalimon
    Cevaplar
    15
    Hit
    3.409

    Cevap: ...

    üniforma almak kaç para ? normal kıyafetleriyle gidicekler işte ne güzel..bende özel ünide okuyorum tam burslu ama gayet sade giyiniyorum heç nişi olduğide yok
  16. Cevaplar
    926
    Hit
    198.475

    Cevap: ağzına geleni söyle..:

    ağzıma geleni içime kusuyorum ben...
  17. Konu: Atışmalar

    en son yazan ancalimon
    Cevaplar
    10
    Hit
    3.932

    Cevap: Atışmalar

    burdan lafı bi yazıyorsun taaa nerdekine kapak oluyor güzel aslında :D
  18. Cevaplar
    68
    Hit
    49.999

    Sabit: Cevap: Dil lâL Kesildi İse, Sükût Anlatmalı!

    hmmmmmmmmm :)
  19. Cevaplar
    3
    Hit
    4.898

    Bu videoyu izlerken kanınız donacak

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BleNnMSRp8k#!

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LQywaJVDrtI
  20. Cevaplar
    5
    Hit
    10.187

    Cevap: İstanbul'lu olmak vardı?

    hmm...karşıdaymış...
  21. Cevaplar
    129
    Hit
    78.942

    Sabit: Cevap: Gönülden Kalem'e Mektuplar...

    olmamış...
  22. Cevap: Sevilen Çiçek İle Göz Rengi Kişiliği Ele Veriyor

    Mavi gözlüler; Durağan olmayı sevmeyen, enerji doludurlar. Eli açık ve biraz hayalperesttirler. Bu yapıları nedeniyle de gerçekleri görmekte zorlanırlar.

    Gül sevenler; Derin sevgiye ve...
  23. Cevaplar
    7
    Hit
    3.736

    Cevap: İşte internetteki sahte İSLAMLIK...!

    BU KAFA 70'İNDEN SONRA SÜBYANCI YAPAR!

    Birçok insanın canının bundan yandığını söyleyen Mustafa Karataş, namaz kılmak ya da oruç tutmanın önemli olmadığını, insanın kafa yapısının önemli olduğunu...
  24. Cevaplar
    7
    Hit
    3.736

    İşte internetteki sahte İSLAMLIK...!

    http://www.facebook.com/video/video.php?v=217827838264066
  25. Cevaplar
    3
    Hit
    12.028

    Cevap: Serdar Tuncer-Gözler Aşkın Kapısıdır...

    Bazen yıllar sürer bir gözün kapısından içeri girmek, bazen bir an..
    Ve o imtihanı verenler o kapıdan içeri girip,
    O gönülde bir ömür misafir olurlar.
    Gözler ki aşk kapısının tokmağıdır, gözler...
500 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/20 1 2 3 4