Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: Nihade; Aranan Kelime:

Sayfa 1/20 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,02 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    926
    Hit
    189.806

    Cevap: ağzına geleni söyle..:

    Bu söylediklerimizden dizi izlediğimizi nerden çıkardın ki sayın Türkiyenin gururu yakupça, behzat ç yi bilmeyen varmı, birde burnumuzun dibinde çekiliyor ve gece geç saatte oluyor.Birde erfehsend...
  2. Cevaplar
    926
    Hit
    189.806

    Cevap: ağzına geleni söyle..:

    Behzat ç nin hastane çekimleri bizim burda yapılıyor abi, benim evim hastanenin arkasında bir çok kez gördüm çekimleri...
  3. Cevaplar
    926
    Hit
    189.806

    Cevap: ağzına geleni söyle..:

    Başlığı niye değişiti ki bu konunun, bence bu başlık hiç olmamış.
    Önceki başlık daha iyiydi...
  4. Cevaplar
    926
    Hit
    189.806

    Cevap: ağzına geleni söyle..:

    Kimim la ben! :):):)

    Demek geldi içimden....
  5. Konu: Her Anneye Lazım...

    en son yazan Nihade
    Cevaplar
    7
    Hit
    4.109

    Cevap: Her Anneye Lazım...

    Rica ederim buğlem, olmasına sevindim...Benim kitap şimdi komşularda tek tek geziyor:)
    Fiyatıda çok uygun ben beş liraya almıştım, bayanlara hediye etmek için ideal bir kitap...
  6. Cevaplar
    3
    Hit
    2.429

    Cevap: Öfkelenince neden bağırırız

    Bende bir türlü bu işi sıraya dökemedim, hep karıştırıyorum...Allah yardımcımız olsun....
  7. Konu: ...

    en son yazan Nihade
    Cevaplar
    15
    Hit
    3.196

    Cevap: ...

    Okul açılırken formalar değişti ve bir yığın forma parası ödedik, yazlığı ayrı kışlığı ayrı alındı.Şimdi ise forma kalktı...
    Bu alınanlar israf oldu daha şimdiden serbest gidiyorlar.Benim açımdan...
  8. Cevaplar
    926
    Hit
    189.806

    Cevap: İçimden GeLdiği Gibi...

    Asgari ücret gibiyim, kimse benimle geçinemiyor:D..
  9. Cevaplar
    926
    Hit
    189.806

    Cevap: İçimden GeLdiği Gibi...

    Nefsinin elinde oyuncak olmuşsun......Bu ne kibir böyle!
  10. Cevaplar
    11
    Hit
    9.928

    Cevap: Sema Maraşlı / Eşimin Eşi Yok!

    Başlık beni büyüledi bile ''eşimin eşi yok'', alıp okumak için sabırsızlanıyorum...
  11. Cevaplar
    64
    Hit
    13.742

    Cevap: Ondan 3 kelimeyle bahset... :)

    O zaman şöyle yapalım herkes işine gelen herşeye saygı duysun, işine gelmeyenlere de duymasın bu mudur yani?

    Kişinin kendi hakkında ki olumsuz düşüncelere sabır göstermesi oncak onun erdemli bir...
  12. Cevaplar
    1
    Hit
    2.367

    Peygamberimiz Kadınlara Nasıl Davranırdı

    Kadın Huzuru Onunla Buldu. Hirada doğdu ilk güneş. İlk müjdeyi verdi Cebrail. Zaman yeniden başladı. Kainat yeniden yaratıldı. O, ilk sırrı bir kadınla paylaştı. Kainata sığmayan heyecan, bir kadın...
  13. Konu: Saydam Odalar (2011)

    en son yazan Nihade
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.391

    Saydam Odalar (2011)

    Bu ikilemlerin arkasında çok şey var
    Hiç bir şey bir neden değilki,
    Ama hak ettğimi düşündüğümde hiç de adil değilki
    Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin ...
  14. Cevaplar
    2
    Hit
    1.558

    Peki ya sizin düşünceniz nedir?

    http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/644755_514455265248754_714911426_n.jpg
  15. Cevaplar
    64
    Hit
    13.742

    Cevap: Ondan 3 kelimeyle bahset... :)

    Benimle alakalı yazmış abi yakup, yani benden 3 kelimeyle söz etmiş...
    Gayri islamla alakası yok, bu tür şeyler de nefis yapmam hiç bir zaman.Ha dinime yada kutsallarıma edilen yanlışlara da asla...
  16. Cevaplar
    64
    Hit
    13.742

    Cevap: Ondan 3 kelimeyle bahset... :)

    Yakup nedense sana hiç kızamıyorum, hatta senin yorumlarını okurken tebessüm ediyorum:)
    Hakkımda söylediklerine de saygı duyuyorum olabilir bu senin düşüncen...
  17. Cevaplar
    926
    Hit
    189.806

    Cevap: İçimden GeLdiği Gibi...

    Sadece bir gün kaldı, oh yaa...çok şükür Allah'ım....
  18. Konu: Karışık pizza

    en son yazan Nihade
    Cevaplar
    27
    Hit
    10.734

    Cevap: Karışık pizza

    Pizzayı yaparken salça ve sarımsak sosunu hazırlarken ki o kokuyu seviyorum, ekmek banıp yiyesim geliyor:)
  19. Konu: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    en son yazan Nihade
    Cevaplar
    74
    Hit
    28.070

    Cevap: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    Cuma günümüz ve gecemiz hayr ve mübarek olsun....
  20. Cevaplar
    2
    Hit
    2.093

    Cevap: Ankara-kızılay'da bekleniyorsunuz..

    Öğlen namazına nasıl kalkılır kitabının aykırı yazarı, Bülent Akyürek süper...
    İmkanım olsa katılırdım bence her kitabı okunmaya değer, beyin fırtınası yapıp ben bunu hiç böyle düşünmemiştim...
  21. Cevaplar
    6
    Hit
    3.065

    Cevap: NEREDE O TÜL GİBİ SEVDALAR

    Aşk diye bişey yok abla,

    Bence saygı var, sadakat var ve vefa var....
  22. Cevaplar
    5
    Hit
    5.839

    Cevap: Sema Maraşlı / 40 Adımda Muhabbet Olsun

    Güzel bir kitaba benziyor, yazarın ismini çok sık duydum hiç yabancı gelmedi...
  23. Cevaplar
    64
    Hit
    13.742

    Cevap: Ondan 3 kelimeyle bahset... :)

    Hanımefendi,

    yazar,

    açık sözlü,
  24. Cevaplar
    10
    Hit
    11.049

    Cevap: krep hamurundan bozma hamurla yapılan puf böreği

    Duymaman normal abla mesela ben her duyduğumda,
    Göbü ne yahu, böyle isim mi olur, göbüye kadar bulamamışlar mı isim koyacak derim, tuhaf yani:)
  25. Cevaplar
    6
    Hit
    3.822

    Cevap: kapat gözlerini,kimse görmesin..

    Şimdi, kıymetlinsem, kapatma gözlerini! Perdeleri inse de, açık kalsın penceren! Seyret... Zira aşığın devası maşukunun yolunu gözlemektir. Maşuka safâ olur, yeter ki aşığı “gözüm yollarda” desin....
500 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/20 1 2 3 4