Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: bulut_bey79; Aranan Kelime:

Sayfa 1/20 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Bir Hadis

    en son yazan bulut_bey79
    Cevaplar
    185
    Hit
    32.964

    Cevap: Bir Hadis

    Müjdeler olsun o kimseye ki; kendi kusurlarını görüp düzeltmeye çalışırken, diğer insanların kusurlarını araştırmaktan kendisini alıkoymuştur. Hadîs-i şerîf
  2. Konu: Bir Hadis

    en son yazan bulut_bey79
    Cevaplar
    185
    Hit
    32.964

    Cevap: Bir Hadis

    Allah korkusundan müminin kalbi ürperdiği vakit, ağacın yaprakları düşer gibi günahları dökülür. Hadîs-i şerî
  3. Cevaplar
    0
    Hit
    2.820

    "Gadap imanı bozar!.."

    Dinimiz orta yolu emretmiş, aşırılıkları yasaklamıştır. Müslümanın aşırı kızgınlık göstermesi uygun olmadığı gibi korkak olması da uygun değildir. Çünkü korkaklar hanımına çocuklarına ve akrabalarına...
  4. Konu: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    en son yazan bulut_bey79
    Cevaplar
    74
    Hit
    28.957

    Cevap: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    http://www.dinimizislam.com/Ekart/kart/Buyuk/Cumatebrigi/Cumatebrigi309.jpg
  5. Cevaplar
    0
    Hit
    3.011

    Günlerin efendisi: Cuma

    Cuma, müminlerin bayramıdır. Cuma günü yapılan ibadetlere iki kat sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da iki kat yazılır. Bilhassa Cuma gününü, günahlardan kaçarak ibadetle geçirmeye çalışmalıdır!...
  6. Cevaplar
    0
    Hit
    6.884

    SAĞLIK - SAĞLIK ÖĞÜTLERİ

    Prof Dr. Erkan Topuz’dan önemli sağlık öğütleri:

    * Günde en az 6-7 saat karanlık odada uyumalı.
    * Elektronik araçlardan uzak durulmalı.
    * Telefonda çok kısa konuşmalı.
    * Vücudu sabunla...
  7. Cevaplar
    298
    Hit
    59.701

    Sabit: Cevap: Büyüklerimizden güzel sözler

    Edep öğrenilmeden ilim öğrenilmez.
    Süfyân-ı Sevri Rahmetullahi Aleyh
  8. Konu: Bir Hadis

    en son yazan bulut_bey79
    Cevaplar
    185
    Hit
    32.964

    Cevap: Bir Hadis

    En faziletli ibâdet Kur’ân-ı kerîm okumaktır. Hadîs-i şerîf
  9. Konu: Bir Hadis

    en son yazan bulut_bey79
    Cevaplar
    185
    Hit
    32.964

    Cevap: Bir Hadis

    Allahü teâlâ, Şa’bân ayının 15. gecesinde [Berat Gecesi] rahmetiyle tecelli ederek kendisine şirk koşan ve Müslüman kardeşine kin güden kimseler hâriç bütün kullarını affeder. Hadîs-i şerîf
  10. Cevaplar
    29
    Hit
    10.316

    Cevap: Hikmet ehli zatlar buyuruyorki

    Korku ve sevgi

    Hikmet ehli zatlar buyuruyor ki: Merhum hocamız anlatıyor:
    (Seyyid Abdülhakîm efendiye karşı bir edepsizlik yapmaktan o kadar korkardım ki, belki yanlış bakarım da, hocamın...
  11. Konu: Bir Hadis

    en son yazan bulut_bey79
    Cevaplar
    185
    Hit
    32.964

    Cevap: Bir Hadis

    Cuma günü veya Cuma gecesi ölen mümin, şehit sevabına kavuşur ve kabir azabından korunur. Hadîs-i şerîf
  12. Cevaplar
    0
    Hit
    1.866

    GÖNÜL PINARI Namaz Müminin Miracıdır sohbet

    http://www.osman-unlu.com/Download/GonulPinari/20130620_GonulPinari_NamazMumininMiracidir.mp3
  13. Konu: Bir ömre bedel!..

    en son yazan bulut_bey79
    Cevaplar
    0
    Hit
    1.768

    Bir ömre bedel!..

    İnsanların ömrü eskiden çok uzun olurdu. Nuh aleyhisselamın 950 sene peygamberlik yaptığı âyet-i kerime ile sabittir. Şit aleyhisselam 500 sene çadırda yaşamış, demişler ki: "Böyle rahatsız...
  14. Konu: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    en son yazan bulut_bey79
    Cevaplar
    74
    Hit
    28.957

    Cevap: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    http://www.dinimizislam.com/Ekart/kart/Buyuk/Cumatebrigi/Cumatebrigi307.jpg
  15. Konu: Bir Hadis

    en son yazan bulut_bey79
    Cevaplar
    185
    Hit
    32.964

    Cevap: Bir Hadis

    Allahü teâlâ, her hastalığın ilâcını yaratmıştır. Yalnız, ölüme çâre yoktur.
    Hadîs-i şerîf Allahü teâlâ, nîmetlerini kulunun üzerinde görmeyi sever.
    Hadîs-i şerîf
  16. Cevaplar
    0
    Hit
    2.050

    Salevat getirmenin fazîleti

    Salât, dua demektir. Salevat ise, salât kelimesinin çoğuludur, dualar demektir. İkisi de aynıdır. Bir âyet-i kerime meali şöyledir:
    (Allah ve melekleri, Resule salât ediyor. Ey iman edenler, siz de...
  17. Konu: Dua talepleri

    en son yazan bulut_bey79
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.518

    Cevap: Dua talepleri

    Allahü teala rahmet eylesin
    Amin
  18. Cevaplar
    0
    Hit
    3.876

    SAĞLIK - CİPS ZARARLI MI

    Her gün milyonlarca kişinin tükettiği cipsler tehlike saçıyor. “Cips yemek, yağ içmekten farksız.” diyen uzmanlar, kanserden obeziteye, diyabetten kısırlığa ve Parkinson'a kadar birçok hastalığa...
  19. Cevaplar
    298
    Hit
    59.701

    Sabit: Cevap: Büyüklerimizden güzel sözler

    Kalbleri temizlemenin ilâcı, Allahın dostlarının kelâmıdır. Onların yazılarını okuyunca kalbler temizlenir. Hüseyin Hilmi bin Sa'îd Rahmetullahi Aleyh
  20. Konu: Aşk mıdır ki..

    en son yazan bulut_bey79
    Cevaplar
    3
    Hit
    12.513

    Cevap: Aşk mıdır ki..

    gerçek aşk Allahü teala ya olan aşk ötekisi insanın hevesi Allahü teala baki dünya fani
  21. Konu: Bir Hadis

    en son yazan bulut_bey79
    Cevaplar
    185
    Hit
    32.964

    Cevap: Bir Hadis

    Ana-babayı ağlatmak, onlara isyan etmektir ve büyük günahlardandır. Hadîs-i şerîf Ananın, babanın çocuğuna olan ve mazlûmun, zâlime olan bedduâları, red olunmaz. Hadîs-i şerîf
  22. Cevaplar
    29
    Hit
    10.316

    Cevap: Hikmet ehli zatlar buyuruyorki

    Büyüklerin gözünden düşmek

    Hikmet ehli zatlar buyuruyor ki: Mevlana Halid-i Bağdadi hazretleri, (Mürşidinin gözünden düşmek, yedi kat göklerden düşmekten daha kötüdür) buyuruyor. Yedi kat...
  23. Konu: Bir Hadis

    en son yazan bulut_bey79
    Cevaplar
    185
    Hit
    32.964

    Cevap: Bir Hadis

    Bir zaman gelir ki, insan kazancının helâldan mı, haramdan mı olduğunu düşünmez. Hadîs-i şerîf
  24. Cevaplar
    29
    Hit
    10.316

    Cevap: Hikmet ehli zatlar buyuruyorki

    Allah dostunu üzmek

    Hikmet ehli zatlar buyuruyor ki:
    Allah dostları, Allah rızası için yaşarlar. Allahü teâlânın bazı sıfatlarıyla sıfatlanmışlardır. Allahü teâlâya çok yaklaştıkları, Onda fâni...
  25. Cevaplar
    0
    Hit
    1.311

    GÖNÜL PINARI Nimete Şükretmek sohbet

    http://www.osman-unlu.com/Download/GonulPinari/20130613_GonulPinari_NimeteSukretmek.mp3
500 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/20 1 2 3 4