Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: nefes; Aranan Kelime:

Sayfa 1/7 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: İmtihana Dayı Edasıyla

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    0
    Hit
    2.323

    İmtihana Dayı Edasıyla

    Hiç kimseye güç yetireceğinden fazlasını yüklemeyiz; elimizde hakkı söylemekte olan bir kitap vardır ve onlar hiçbir haksızlığa uğratılmazlar. (Müminun Suresi, 62)
    ...
  2. Konu: Sebelerde sukuta sarılmış

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    0
    Hit
    2.026

    Sebelerde sukuta sarılmış

    http://www.dervisinfikri.com/uploads/posts/2011-05/thumbs/1306682851_mavi351287ilc5_1244194727.jpg

    Kaderime derin sukutlar düşmüş,herkesten arta kalan,,,
    Çoştukta,sevdikçe,kandıkça batmışız...
  3. Konu: Karanlıklar ortasında...

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    3
    Hit
    3.390

    Karanlıklar ortasında...

    http://www.dervisinfikri.com/uploads/posts/2011-03/1301463819_karanlik-resimler.jpg


    Bedenim ne kadar daha dayanır sensizliğe bilmiyorum
    Hıçkırıklara boğulmak ,ummanında kaybolmak..
    Ruhumu...
  4. Konu: İhtiyar...

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    1
    Hit
    2.673

    İhtiyar...

    Sevdiğinden bahseden yalancı,
    Onun için mi göz kapaklarına dayanamıyorsun?
    Onun için mi gaflette boğuluyorssun?
    Hastalıklı sevdanla mı karşısına çıkmayı düşünüyorsun?
    Bağışıklık...
  5. Konu: Eskiden..

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    0
    Hit
    1.491

    Eskiden..

    http://www.baybul.com/resimler/Resim-220409-1635/936-127ua-1.gif


    İki harf,iki cümle yazamassın bazen,
    Soluk molası bile verdirmez hayat
    Huzura dair tek kelime dökülür dilinden;
    Eskidendi çok...
  6. Konu: Hadddini Bil!

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    3
    Hit
    5.031

    Hadddini Bil!

    http://img1.loadtr.com/b-130471-semazen.gif


    HADDİNİ BİL!

    Yemek yerken;
    Söz söylerken;
    İnsanları gördüğünde ,kim olursa olsun;
    Okurken;
    Yazarken;
  7. Konu: Nefes lazım bana...

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    2
    Hit
    3.189

    Nefes lazım bana...

    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs073.snc3/14128_106088806098663_100000926337558_46152_6907013_n.jpg

    Bir akıl lazım bana,
    çeşmeye varmak için,
    Bir çeşme başı lazım bana,
    Kana kana...
  8. Konu: Canım Çekiyor

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    6
    Hit
    5.941

    Cevap: Canım Çekiyor

    Sükut-u lisan selamet-i insan
  9. Konu: Canım Çekiyor

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    6
    Hit
    5.941

    Canım Çekiyor

    http://www.dam7.com/Images/Sunsets/images/myspace-sunset-images-dam7-0002.jpg


    Bu aralar canım sukunet çekiyor,
    Yakaladığımda,
    Yedikçe yiyesim geliyor,
    İçtikçe içesim geliyor
    Bu aralar...
  10. Konu: Zehrin Kanatlarında..

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    0
    Hit
    1.965

    Zehrin Kanatlarında..

    Nasıl anmam ki adını aşk!
    Nasıl saygı duymam ki sana?
    Nasıl hizmet etmem,nasıl hürmet etmem ki sana ?
    Bir verip on alıyorsun ya....
    Olsun üç harfin yetiyor bana..
    Ara sıra harflerimin ardına...
  11. Cevaplar
    3
    Hit
    4.221

    Cevap: Ney-Hasretinle yandı gönlüm

    dailmation da videosu var ekleyemedim buraya ekleyebilirseniz sevinirim
  12. Cevaplar
    3
    Hit
    4.221

    Ney-Hasretinle yandı gönlüm

    http://www.dailymotion.com/video/x9vk0x_hasretinle-yandi-gonlum_music
  13. Cevaplar
    13
    Hit
    7.788

    Cevap: Kurtlar Vadisi Filistin Fragmanı

    Irak filminde Amerika hop oturup hop kalkmıştı...Ne olursa olsun bu filmde anlatılan mazlumun hakkının savunulması ve Filistin Davasıdır...Gidelim inş..Teşekkürler...
  14. Konu: Protesto ediyorum

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    56
    Hit
    15.802

    Cevap: Protesto ediyorum

    Bakışımdan ne demek istediğimi anlamayan şahısları protesto ediyorum:sinir
  15. Konu: Her Nefse Bir Musa

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    11
    Hit
    2.986

    Cevap: Her Nefse Bir Musa

    :tebrik:tebrik:tebrik
  16. Cevaplar
    20
    Hit
    7.184

    Cevap: Nihade'nin Objektifinden yansıyanlar...

    :tebrik

    İstanbul taşınıda çeksen toprağından bir tek kumu da çeksen kendisine hayran bırakıyor...Öyle heybetli ,öyle çekici,öyle endamlı işte...Öyle ya İSTANBUL...
  17. Cevaplar
    9
    Hit
    3.618

    Cevap: Menderes’i ipe götüren 10 konuşma,

    Çok değerli bir paylaşım allah razı olsun..
  18. Konu: Su Getirin..!!!!

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    3
    Hit
    2.370

    Cevap: Su Getirin..!!!!

    süper bir paylaşım...Allah razı olsun
  19. Cevaplar
    9
    Hit
    3.911

    Cevap: SİZ HANGİ KADIN SINIZ???

    Siz hangi kadınsınız diye bir soru saçma geliyor kusura bakmayın...Bir bayana hiç bir zaman bu tür sorular sorulmaz ...
  20. Konu: Tövbesi Lâl Sözlerim!

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    5
    Hit
    3.486

    Cevap: Tövbesi Lâl Sözlerim!

    tebrik ederim..
  21. Cevaplar
    3
    Hit
    1.378

    Cevap: 1 saatini alabilirmiyim?"

    Tek kelimeyle harika...Unutmadam rabbini düşünen onun sevgisini yüreğe yerleştiren fani sevdiğine de zaman ayırır .....(eş ,evlat ,çocuk ,ana ,baba ,arkadaş...)
  22. Cevaplar
    6
    Hit
    3.809

    Cevap: kaç yaşındayken insanın bi hedefi olur

    Şimdiki gençlerin hedefini aile belirliyor ne derseniz deyin.Aile nasıl yetiştiriyorsa hedefte o yana oluyor.Köke çekiyor yani..
    Adam gibi adam yetiştirmek masal olmasın ...
  23. Konu: Anne Terliği:))

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    19
    Hit
    6.604

    Cevap: Anne Terliği:))

    :)) Morelimin bozuk olduğu bir anda bu yazı çok iyi geldi:))

    Bende çok yedim bu terlikten ve söylendiği gibi hepde terliği geri götürürdüm :((( Allahtan topuklu giymezdi canım annem :)))
  24. Cevaplar
    127
    Hit
    24.682

    Cevap: üstteki üye forumda nesiyle meşhur

    Deli
    şair ünvanıyla :)
  25. Konu: Pulu ruha vurduruyorum

    en son yazan nefes
    Cevaplar
    4
    Hit
    2.861

    Pulu ruha vurduruyorum

    Seni anlatmaya layık olmayan bir dille,
    Hasretimi sunmak istiyorum ...
    Seni gerçekten sevmeyi bilemeyen yüreğimle huzuruna gelmeye çalışıyorum...
    Kalemimi mürekkebe boğuyorum ,en güzeli olsun...
160 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/7 1 2 3 4