Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: AskSairi; Aranan Kelime:

Sayfa 1/20 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    926
    Hit
    175.015

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    رَبَّنَا وَاجْعَلْنَا مُسْلِمَيْنِ لَكَ وَمِنْ ذُرِّيَّتِنَا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَكَ
    “Ey Rabbimiz, ikimizi de sana teslimiyette sabit kıl. Soyumuzdan da müslüman bir ümmet yetiştir”(Bakara, 128)
  2. Cevaplar
    66
    Hit
    61.679

    Cevap: hoşuna giden bir şarkı ekle

    https://www.youtube.com/watch?v=43s--JQoHi0
  3. Cevaplar
    66
    Hit
    61.679

    Cevap: hoşuna giden bir şarkı ekle

    https://www.youtube.com/watch?v=K7z3590-Mt0

    dinlemeden geçme
  4. Cevaplar
    926
    Hit
    175.015

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Gönlümden geçenlere değer vermezler ki yazalım
  5. Cevap: Diyanetin, Öz Evladına Şehvet Duyan Baba Konusunda, Verdiği Fetva Üzerine....

    Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, bir vatandaşın sorusu üzerine verilen ve ciddi tartışma yaratan fetva hakkında konuştu.
    TRT Haber'de açıklama yapan Görmez, fetvanın Arapça...
  6. Cevaplar
    8
    Hit
    7.124

    Cevap: Yılbaşı değil yılan başı

    güncelleme
  7. Cevaplar
    926
    Hit
    175.015

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Alıştım derken 40 az kalır, sendromu güncelle
  8. Cevaplar
    926
    Hit
    175.015

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    30 u geçenlerin vay haline o zaman
  9. Cevaplar
    926
    Hit
    175.015

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Rip Gönül is dead
  10. Cevaplar
    926
    Hit
    175.015

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    yeni yaşınız hayırlı olsun
  11. Cevaplar
    54
    Hit
    33.651

    Sabit: Cevap: Dil lâL Kesildi İse, Sükût Anlatmalı!

    Kızar döker yıkar durur
    Hayalleriniz duman olur
    Hevesiniz boğazınızda kurur
    Haksız mı Haksız mı babalar
    Babalar bizi korur

    Onların tek kaygısı düşüncesi
    Evladının bir batağa düşmemesi...
  12. Cevaplar
    1
    Hit
    3.163

    Cevap: Anayasa Mahkemesinden "pardösü" kararı

    elhamdülillah
  13. Cevaplar
    1
    Hit
    3.163

    Anayasa Mahkemesinden "pardösü" kararı

    Anayasa Mahkemesi, başörtülü bir kadının, adliye binasına girişinde güvenlik gerekçesiyle pardösüsünün çıkarılmasının istenmesini hak ihlali saydı.

    Anayasa Mahkemesi, başörtülü bir...
  14. Cevaplar
    926
    Hit
    175.015

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    ah istanbul ah üsküdar yine özledim seni
    sana varmanın taşınmanın vakti artık geldi
  15. Cevaplar
    926
    Hit
    175.015

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    evet in cin top oynuyor
    ama yinede şükür dimdik ayakta
    Rabbimize emanet sorunsuz bir şekilde
  16. Konu: Var Mısınız?

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    2
    Hit
    2.291

    Cevap: Var Mısınız?

    kimsesiz ıssız sedasız bu sitede
    pes etmeden sabırla paylaşımlara devam ettiğiniz için teşekkür ederim
    ALLAH cc razı olsun
  17. Cevaplar
    54
    Hit
    33.651

    Sabit: Cevap: Dil lâL Kesildi İse, Sükût Anlatmalı!

    uzun bir aradan sonra yeniden bir paylaşım yaptığınız için teşekkür ederim
  18. Konu: Ramazan Hoş Geldin

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    2
    Hit
    2.285

    Cevap: Ramazan Hoş Geldin

    Hayırlı Ramazanlar
    Rabbimiz bizleri hakkıyla oruçunu tutanlardan eylesin
  19. Konu: Tanısaydık Rabbimizi

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    4
    Hit
    2.200

    Cevap: Tanısaydık Rabbimizi

    tabiki daha güzel olur zaten hiç öyle demem
  20. Konu: Ahmet Efendim

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    2
    Hit
    3.313

    Cevap: Ahmet Efendim

    Selam Efendim

    Allah’ın Reşit en Muallim kulu
    O dur Islah eden ulaştırır Hakka Doğru
    Resulallahtır Âlim Efendim
    Nasihattir sözleri odur...
  21. Konu: Tanısaydık Rabbimizi

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    4
    Hit
    2.200

    Cevap: Tanısaydık Rabbimizi

    Eşsiz ve benzersiz olanı insan aklı ne kadar tanıya bilir ki
  22. Konu: Sevmek olmekle baslar

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    9
    Hit
    4.024

    Cevap: Sevmek olmekle baslar

    Rabbimiz ölmeden önce ölenlerden eylesin
  23. Cevaplar
    1
    Hit
    4.941

    Cevap: İslam Aleminin Beraat Kandili Mubarek Olsun

    Rabbimiz beraat edenlerden eylesin
  24. Konu: Beraat gecesi duası

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    2
    Hit
    5.615

    Cevap: Beraat gecesi duası

    Dualarınızda bizleride unutmayın
  25. Konu: Berat Kandili

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    0
    Hit
    1.439

    Berat Kandili

    Berat Kandili Berat Kandili; Ramazanın müjdecisi…Şaban ayının yarısı gecesi… Berat… borçtan, hastalıktan, suç ve cezadan beraet etme, kurtulma… günahlardan arınma, temize çıkma, ilâhî af ve...
500 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/20 1 2 3 4