Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: erfehsend; Aranan Kelime:

Sayfa 1/20 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,02 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap: Zalimin rişte-i ikbalini bir ah keser . Mani-i rızk olanın rızkını Allah keser

    ne muazzam dua
  2. Konu: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    en son yazan erfehsend
    Cevaplar
    74
    Hit
    29.207

    Cevap: CUMANIZ MUBAREK OLSUN

    hüseyin bold u bile geçerler bence geçmiş senelerde ben oturyorken kaçmak isteyen bir cemaat burnumu kırıyordu
  3. Cevaplar
    926
    Hit
    198.528

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    evet uykunu kaybetmek kalb diriliğine emmaredir
  4. Konu: çapulcu ergun :)

    en son yazan erfehsend
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.501

    Cevap: çapulcu ergun :)

    bu ergun plak dan yani bu tip den nefret ediyorum,ülkenin o geri kalmış halinden de nefret ediyorum,o yılların nesi iyiydiki yağ yoktu benzin yoktu tüp gaz yoktu yok oğlu yoktu cehalet desen...
  5. Cevaplar
    10
    Hit
    5.536

    Cevap: Taksim Gezi Parkı Eylemine En Sert Eleştiri

    ya devlet başa ya kuzgun leşe,bu yönetimi kaybedersek vay halimize,
  6. Konu: haram aylarda savaşmak

    en son yazan erfehsend
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.961

    Cevap: haram aylarda savaşmak

    hak ile batılın cidali bu,avrupasu abd si israili iranı üzerimize çullanıyor,ya devlet başa ya kuzgun leşe,MURAD I İALHİYİ merak ediyorum maneviyat nasıl müdahale edecek,
  7. Cevaplar
    926
    Hit
    198.528

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    çayı hala bekliyorum
  8. Konu: zaman,ol zaman ki..

    en son yazan erfehsend
    Cevaplar
    2
    Hit
    1.744

    Cevap: zaman,ol zaman ki..

    ama mermide bu sacayağının bir bacağı unutulmamalı,suriyede ki kalleşlere mürekkep mi sıkılacak
  9. Konu: cama çıksana

    en son yazan erfehsend
    Cevaplar
    2
    Hit
    1.817

    Cevap: cama çıksana

    ne camı be dışarı cıksın.....!
  10. Cevaplar
    926
    Hit
    198.528

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    kömürü nerde buldun,oysa bunu daha önce bişekilde söylesen gelirdim....
  11. Cevaplar
    926
    Hit
    198.528

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    senin bu durumuna ancak şu denir''eşi ile aynileşmek'' ha ha ha
  12. Cevaplar
    926
    Hit
    198.528

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    seni bi görsem, sana tankerle çay demleyip içine batıracagım....
  13. Cevaplar
    66
    Hit
    65.669

    Cevap: hoşuna giden bir şarkı ekle

    ne ekledin hani
  14. Konu: tam olarak bu..

    en son yazan erfehsend
    Cevaplar
    4
    Hit
    1.385

    Cevap: tam olarak bu..

    evet çok hoş birfikir bir okuyacak vakti monte etseler
  15. Konu: FENA KAPAK

    en son yazan erfehsend
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.920

    Cevap: FENA KAPAK

    bu kapak bunlara ne ki ,ahirette yiyecekleri kapak karşısında bu rahmet bile sayılır
  16. Cevaplar
    926
    Hit
    198.528

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    ne demek istedin,sen de ha,orda burda okuyup buraya monte ediyon
  17. Konu: anna..

    en son yazan erfehsend
    Cevaplar
    2
    Hit
    1.537

    Cevap: anna..

    kim b uy anna,karanina mı...?
  18. Cevaplar
    2
    Hit
    3.520

    Cevap: SAĞLIK - MISIR ŞURUBU ŞERBETİ ÇOK ZARARLI

    sana katılıyorum,çözüm şu öncelikle köye geri dönmek ve kifayet miktarının da azını tüketmek
  19. Konu: İşçi Hakkı

    en son yazan erfehsend
    Cevaplar
    1
    Hit
    2.498

    Cevap: İşçi Hakkı

    fakir de işçi, terin kurumasını bırak her şeyimiz kurutuluyor.
  20. Cevaplar
    5
    Hit
    5.287

    Cevap: Rabbimiz herşehre böyle müftüler nasip etsin !!!

    ben karga oldugum halde bundan güzel okurum
  21. Cevaplar
    926
    Hit
    198.528

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    evet sosisli menemeni hala unutmuş değilim...:)
  22. Cevap: Arslanbek Sultanbekov..Dombıra

    senin de bu futbol bilgin varya beni öldürüyor...
  23. Cevaplar
    91
    Hit
    19.872

    Cevap: Aşağıdaki, kime kızıyorsun, neden ?

    eski kafa yeni kafa ne demek yahudi mütefekkirlerin sosyal ve kültürel yapıları yıkmak dejenere etmek için icad ettikleri cümleler bunlar ve sen rahatlıkla kullanıyorsun yahu islamın eskisi yenşisi...
  24. Cevaplar
    1
    Hit
    4.127

    Cevap: mısri divanı nurani meşale gibidir..

    divanı bizde var eski baskı babam yıllar önce almıştı okurdu cocuklugumda tanıştım mısri ile,babama cok şeyimi borçluyum onların sevgisini kalbime nakşetmiştir....Allah cümle babaları cennetine dahil...
  25. Konu: samimiyetin özü..

    en son yazan erfehsend
    Cevaplar
    2
    Hit
    6.596

    Cevap: samimiyetin özü..

    sabır ah o sabır delirten sabır ve yine sabır sabra sabırla devam
500 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/20 1 2 3 4