Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: AskSairi; Aranan Kelime:

Sayfa 1/20 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,02 saniye sürmüştür; 13 dakika önce.

  1. Cevaplar
    68
    Hit
    49.765

    Sabit: Cevap: Dil lâL Kesildi İse, Sükût Anlatmalı!

    Hala ilham var mi
  2. Cevaplar
    926
    Hit
    198.203

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    رَبَّنَا وَاجْعَلْنَا مُسْلِمَيْنِ لَكَ وَمِنْ ذُرِّيَّتِنَا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَكَ
    “Ey Rabbimiz, ikimizi de sana teslimiyette sabit kıl. Soyumuzdan da müslüman bir ümmet yetiştir”(Bakara, 128)
  3. Cevaplar
    66
    Hit
    65.601

    Cevap: hoşuna giden bir şarkı ekle

    https://www.youtube.com/watch?v=43s--JQoHi0
  4. Cevaplar
    66
    Hit
    65.601

    Cevap: hoşuna giden bir şarkı ekle

    https://www.youtube.com/watch?v=K7z3590-Mt0

    dinlemeden geçme
  5. Cevaplar
    926
    Hit
    198.203

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Gönlümden geçenlere değer vermezler ki yazalım
  6. Cevap: Diyanetin, Öz Evladına Şehvet Duyan Baba Konusunda, Verdiği Fetva Üzerine....

    Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, bir vatandaşın sorusu üzerine verilen ve ciddi tartışma yaratan fetva hakkında konuştu.
    TRT Haber'de açıklama yapan Görmez, fetvanın Arapça...
  7. Cevaplar
    8
    Hit
    7.879

    Cevap: Yılbaşı değil yılan başı

    güncelleme
  8. Cevaplar
    926
    Hit
    198.203

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Alıştım derken 40 az kalır, sendromu güncelle
  9. Cevaplar
    926
    Hit
    198.203

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    30 u geçenlerin vay haline o zaman
  10. Cevaplar
    926
    Hit
    198.203

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Rip Gönül is dead
  11. Cevaplar
    926
    Hit
    198.203

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    yeni yaşınız hayırlı olsun
  12. Cevaplar
    68
    Hit
    49.765

    Sabit: Cevap: Dil lâL Kesildi İse, Sükût Anlatmalı!

    Kızar döker yıkar durur
    Hayalleriniz duman olur
    Hevesiniz boğazınızda kurur
    Haksız mı Haksız mı babalar
    Babalar bizi korur

    Onların tek kaygısı düşüncesi
    Evladının bir batağa düşmemesi...
  13. Cevaplar
    1
    Hit
    5.454

    Cevap: Anayasa Mahkemesinden "pardösü" kararı

    elhamdülillah
  14. Cevaplar
    1
    Hit
    5.454

    Anayasa Mahkemesinden "pardösü" kararı

    Anayasa Mahkemesi, başörtülü bir kadının, adliye binasına girişinde güvenlik gerekçesiyle pardösüsünün çıkarılmasının istenmesini hak ihlali saydı.

    Anayasa Mahkemesi, başörtülü bir...
  15. Cevaplar
    926
    Hit
    198.203

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    ah istanbul ah üsküdar yine özledim seni
    sana varmanın taşınmanın vakti artık geldi
  16. Cevaplar
    926
    Hit
    198.203

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    evet in cin top oynuyor
    ama yinede şükür dimdik ayakta
    Rabbimize emanet sorunsuz bir şekilde
  17. Konu: Var Mısınız?

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    2
    Hit
    2.848

    Cevap: Var Mısınız?

    kimsesiz ıssız sedasız bu sitede
    pes etmeden sabırla paylaşımlara devam ettiğiniz için teşekkür ederim
    ALLAH cc razı olsun
  18. Cevaplar
    68
    Hit
    49.765

    Sabit: Cevap: Dil lâL Kesildi İse, Sükût Anlatmalı!

    uzun bir aradan sonra yeniden bir paylaşım yaptığınız için teşekkür ederim
  19. Konu: Ramazan Hoş Geldin

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    2
    Hit
    2.731

    Cevap: Ramazan Hoş Geldin

    Hayırlı Ramazanlar
    Rabbimiz bizleri hakkıyla oruçunu tutanlardan eylesin
  20. Konu: Tanısaydık Rabbimizi

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    4
    Hit
    2.683

    Cevap: Tanısaydık Rabbimizi

    tabiki daha güzel olur zaten hiç öyle demem
  21. Konu: Ahmet Efendim

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    2
    Hit
    3.660

    Cevap: Ahmet Efendim

    Selam Efendim

    Allah’ın Reşit en Muallim kulu
    O dur Islah eden ulaştırır Hakka Doğru
    Resulallahtır Âlim Efendim
    Nasihattir sözleri odur...
  22. Konu: Tanısaydık Rabbimizi

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    4
    Hit
    2.683

    Cevap: Tanısaydık Rabbimizi

    Eşsiz ve benzersiz olanı insan aklı ne kadar tanıya bilir ki
  23. Konu: Sevmek olmekle baslar

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    9
    Hit
    6.354

    Cevap: Sevmek olmekle baslar

    Rabbimiz ölmeden önce ölenlerden eylesin
  24. Cevaplar
    1
    Hit
    5.482

    Cevap: İslam Aleminin Beraat Kandili Mubarek Olsun

    Rabbimiz beraat edenlerden eylesin
  25. Konu: Beraat gecesi duası

    en son yazan AskSairi
    Cevaplar
    2
    Hit
    6.245

    Cevap: Beraat gecesi duası

    Dualarınızda bizleride unutmayın
500 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/20 1 2 3 4