Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: yakupca; Aranan Kelime:

Sayfa 1/20 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: DUYGULAR

    en son yazan yakupca
    Cevaplar
    1
    Hit
    31.135

    DUYGULAR

    DUYGULAR

    Uçuyor kalbim yeniden,
    Yüksek semalarda ..
    Değiyor bir ucu; taa
    Güneş ve Ay'a ...

    Sevgi, muhabbet, aşk;
    Akıyor: yağmur, sel gibi ..
    Islanıyorum baştan ayağa;
  2. Cevaplar
    926
    Hit
    198.203

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Sevgili Peygamberimin dediği gibi: er rafikul a'la, yüce dost durur ..
  3. Cevaplar
    3
    Hit
    5.677

    Cevap: Sevgi karşılıklıdır...

    reddedilme olasılığı olduğu için ..
  4. Konu: Dik Dur Eğilme

    en son yazan yakupca
    Cevaplar
    2
    Hit
    6.681

    Cevap: Dik Dur Eğilme

    İyi dinleyişler :))
  5. Cevaplar
    2
    Hit
    3.539

    Cevap: Başörtüsü Konusu ve Kur'an.......

    el cuyub sözcüğü başlar değil, göğüslerdir .. çünkü baş tektir cuyub sözcüğü ise çoğul .. ama hımar sözcüğü baş örtüsüdür .. dolayısıyla baş örtüsü farzdır diyenlere de sadece göğsün üstleri...
  6. Cevaplar
    6
    Hit
    2.950

    Cevap: Nerede Yanlış Yapıyoruz.

    Bütün kitaplar; Bir kitabı anlamak içindir .. Ves selam ..
  7. Cevaplar
    6
    Hit
    2.950

    Cevap: Nerede Yanlış Yapıyoruz.

    süpersin haluk abi .. Sadece Kuran ....... gerisi yalan ..........
  8. Konu: 1 ler ve 7 ler

    en son yazan yakupca
    Cevaplar
    1
    Hit
    2.469

    Cevap: 1 ler ve 7 ler

    Aslında dünya denen ters yerde; Gerçek liderler: 7 lerdi .. Onlar 1 iken 7 olmuştu ..
  9. Konu: 1 ler ve 7 ler

    en son yazan yakupca
    Cevaplar
    1
    Hit
    2.469

    1 ler ve 7 ler

    1 ler ile 7 ler hep karşı karşıya oldu .. çünkü 1 lerin düzenini sadece 7 ler bozabilirdi ..
  10. Cevaplar
    0
    Hit
    29.665

    Mesajı göster

    <<Benlik'ten Geçmeden Bulunmaz>>

    Çok zekiler İblis'den ibret almalı,
    Çok zeka ile bulunmaz hakikat incisi ..

    Çok bilenler Bel'am'dan ibret almalı,
    Çok bilmekle bulunmaz hakikat incisi ..
    ...
  11. Cevaplar
    2
    Hit
    5.195

    Cevap: Allah Hırsızlık Yapanın, Ellerini Kesin mi Diyor

    Haluk bey .. siz neden .. Kuran ayetlerini istediğiniz gibi yorumluyorsunuz ?? ayette: 'Nekâlen minellah' diyor .. Allah'dan bir ibret yani .. İbreti alem olsun diye, bildiğimiz şekilde bir kesmedir...
  12. Cevaplar
    7
    Hit
    5.794

    Cevap: ................ nefret ediyorum !!!

    gereksiz paylaşımlardan ....
  13. Konu: Kurban

    en son yazan yakupca
    Cevaplar
    0
    Hit
    5.912

    Kurban

    KURBAN

    Dayanır ta Adem'e kurban ibadeti ..
    Habil ile Kabil bile Kurban arz etti ..
    Habil'in ki kabul, Kabil'in ki reddedildi ...
    Biri gönülden, diğeri zorakiy di ...


    ...
  14. Konu: Faslılar

    en son yazan yakupca
    Cevaplar
    2
    Hit
    5.142

    Cevap: Faslılar

    zaten kavgacı olduklarını anlatıyordu ..
  15. Konu: Faslılar

    en son yazan yakupca
    Cevaplar
    2
    Hit
    5.142

    Faslılar

    aklıma faslılar geldi .. bir abi anlatmıştı kiminin kulağı yokmuş .. kiminin burnu yokmuş .. kiminin qözü yokmuş .. çok kavqacı adamlar falanmış .. ellerinde bıçakla geziyorlarmış hepsinin yüzünde...
  16. Cevaplar
    7
    Hit
    5.794

    Cevap: ................ nefret ediyorum !!!

    Konuyla ilgili paylaşım yapınız lütfen .. insan nefret ettiği kişileri haykırmassa rahatlıyamaz .. bu gereksiz bir konu da değil .. gereksiz bulan varsa eğer ....
  17. Cevaplar
    7
    Hit
    5.794

    Cevap: ................ nefret ediyorum !!!

    müdahaleci insanlardan nefret ediyorum ..
  18. Konu: Göz Yaşı

    en son yazan yakupca
    Cevaplar
    0
    Hit
    10.097

    Göz Yaşı

    Göz yaşları aşkın göstergesi olsa da ..
    Maşuğa varmaya engeldir ..
    Şeriatta duygu güzel olsa da ..
    Hakikatte O'ndan uzak olmaktır ..

    Aşık
  19. Konu: Bir zuhuratı menevi

    en son yazan yakupca
    Cevaplar
    3
    Hit
    7.505

    Cevap: Bir zuhuratı menevi

    yani çok kötüydüm .. said nursiyi gördüm yakaza da ben ehli şeriat ama bu zat ben uçan bir ustad istiyrm dedim o da insanlar cehennemde yanarken sen aşkta mı yanmak istiyorsun dedi .. insanlara...
  20. Konu: HERŞEYİ BİLEN KADIN

    en son yazan yakupca
    Cevaplar
    4
    Hit
    9.203

    Cevap: HERŞEYİ BİLEN KADIN

    HERŞEYİ BİLEN KADIN

    Her şeyi bileN kadın ..
    Bu nasıl bir duygu ??
    Yahut öylE sanman ..
    Bu nasıl bir uyku ??

    Kafanı kaldır Ve bak ..
    Dünya dönüyor ama ..
    SAndığın gibi değil...
  21. Konu: Aşkın Ateşi

    en son yazan yakupca
    Cevaplar
    0
    Hit
    8.815

    Aşkın Ateşi

    Aşkın nasıl bir ateş ki,
    Söndürdü narını cehennemin ..
    Yerinde güller açtı,
    Kokusu esti cennetin ..



    Aşık 12.09.13 Perşembe
  22. Cevaplar
    0
    Hit
    16.967

    SEN DE BENİM İBLİSİM MİSİN ??

    SEN DE BENİM İBLİSİM MİSİN ??

    Üç başın var ..
    ve İyi sanılan bir gövden ..
    Her Adem'in olurmuş bir iblisi ..
    Sen de benim iblisim misin ??

    Bir başın: her nesneyi bilirim ..
    Bir...
  23. Cevaplar
    926
    Hit
    198.203

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Güçlü duygular, en güçlü akıllara galip gelir .. İnsan duygudur .. Çok güçlüler, güçlüler, güçsüzler ve çok güçsüzler olarak .. Biz güçlüyüz aman çok güçlü değil ..
  24. Cevaplar
    926
    Hit
    198.203

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Tek sözcük: Ruhunum .. Ayrılırsak ne sen yaşarsın ne de ben bir işe yararım ...
  25. Cevaplar
    66
    Hit
    65.601

    Cevap: hoşuna giden bir şarkı ekle

    hoş farsça da güzel demek dini yasağı güzel mi buluyorsnuz Sayın Buğlem ..
500 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/20 1 2 3 4