Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: Gülistan; Aranan Kelime:

Sayfa 1/20 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    6
    Hit
    4.028

    Hangi Kitap Yayinlarini önerirsiniz?

    Hangi sahih ve güvenebilecegimizi Kitap Yayinlarini önerirsiniz?
  2. Konu: basinda örtün varsa

    en son yazan Gülistan
    Cevaplar
    5
    Hit
    2.636

    Cevap: basinda örtün varsa

    Allah suurla basimizi örtmeyi ( daha dogrusu tesettürü) nasip etsin... gecenlerde bir söz okudum cok manidar geldi bana "Sadece basi örtmekle Cennete girilecek olsaydi rahibeler cennetin en güzel...
  3. Cevaplar
    5
    Hit
    6.914

    Kızlar Ne Zaman Dırdıra Başlar

    http://www.youtube.com/watch?v=i-sDGCUp5Qk
  4. Konu: Dualarinizi bekliyorum

    en son yazan Gülistan
    Cevaplar
    7
    Hit
    3.746

    Cevap: Dualarinizi bekliyorum

    verdiginiz önerileri ve dualari not aldim yarin uygulicam insaallah... Allah razi olsun hepinizden :cicek:cicek:cicek
  5. Cevaplar
    0
    Hit
    3.540

    Muhammed Ahmed Aziz - Istanbulum

    dinlemeye deger ;)



    http://www.youtube.com/watch?v=ZHIOlTOaNA8&feature=autoplay&list=PLEA8AAED862C85ED6&index=1&playnext=7
  6. Konu: Dualarinizi bekliyorum

    en son yazan Gülistan
    Cevaplar
    7
    Hit
    3.746

    Dualarinizi bekliyorum

    Allah nasip ederse bu sali yazili sinavim olacak...
    Ders calismanin yaninda manevi desteginde büyük bir yardimi olacagina hic süphemiz yok..bu yüzden hepinizden bir vakit namazindan sonra bana dua...
  7. Konu: Hak Şairinin Enleri :)

    en son yazan Gülistan
    Cevaplar
    69
    Hit
    19.956

    Cevap: Gülistan dan "Haksairinin En´leri"

    sorma ablacim ya cok sakin biri olmama ragmen sinav stresine girdim iyice hic birsey canim istemiyor ders calismak icin bile zorluyorum kendimi :( iyi yada kötü gecsede kurtulsam :rolleyes:
  8. Cevap: Medyanın kötü gidişatına dair alternatif çözümlerim:)

    • İnternet kullanıcılarının başına dikilen polislerin cemaatten, polislerin başına dikilen teyzelerin nakşibendiyyeden olmasına dikkat edilsin.

    :D:D:D
  9. Cevap: MAŞAALLAH, İŞTE BÖYLE BİR NESİL İÇİN DUA EDİYORUZ!

    Masaallah berakallah..
  10. Konu: Mesut Kurtis - Beloved

    en son yazan Gülistan
    Cevaplar
    0
    Hit
    2.755

    Mesut Kurtis - Beloved

    Mesut Kurtis - Beloved | مسعود كرتس - الحبيب


    http://www.youtube.com/watch?v=FsqNDs25G6Q&feature=BF&list=PL05D7419E6F2DC638&index=1&shuffle=971886
  11. Cevap: İmamın yaptığını makamı taklit eden cemaat videosu :))

    güzel video..izlemeye deger :)
  12. Konu: Sami Yusuf - Healing

    en son yazan Gülistan
    Cevaplar
    0
    Hit
    2.949

    Sami Yusuf - Healing

    http://www.youtube.com/watch?v=Tug63dI4MEY&feature=autoplay&list=PL05D7419E6F2DC638&index=3&playnext=3
  13. Konu: ANAHTAR KABE

    en son yazan Gülistan
    Cevaplar
    2
    Hit
    2.290

    Cevap: ANAHTAR KABE

    Ayni heyecani yasamak bizlerede nasip olur insaallah...

    yüreginize saglik Orhan amca
  14. Konu: Reishi Mantari

    en son yazan Gülistan
    Cevaplar
    10
    Hit
    8.576

    Cevap: Reishi Mantari

    tesekkür ederim ablacim...
    bu aralar aklimin tikir tikir calismasi lazim...sonra durdururuz birlikte insaallah :D
  15. Konu: Reishi Mantari

    en son yazan Gülistan
    Cevaplar
    10
    Hit
    8.576

    Cevap: Reishi Mantari

    Birkac ay sonra bende reishi mantariyla hasir nesir olacagim insaallah :)
  16. Cevaplar
    229
    Hit
    52.743

    Cevap: Özlü Sözler

    nsan bir yolcudur,
    yolcunun klavuzu RASULALLAH,
    haritası KU'RAN,
    pusulası AKIL,
    sermayesi İMAN,
    ...azığı AMEL,
    yakıtı SEVGİ,
    karakteri AHLAK,
    aksesuarı EDEP, sıfatı MERHAMET,
    adı SEREF ve...
  17. Cevaplar
    31
    Hit
    10.482

    Cevap: Bu Haftanin Konuguuuuuuuuuu....:)

    Nickinin anlami ne ve nicin sectin?

    sabirlimisindir?

    seni en cok ne sinirlendirir?

    Affedemeyecegin sey nedir?

    Keske dedigin oldumu hic?
  18. Cevaplar
    102
    Hit
    18.264

    Cevap: şuan msn iletinde ne yazıyor

    cok güzel bir söz :)
  19. Konu: Ben Görmeyince

    en son yazan Gülistan
    Cevaplar
    0
    Hit
    4.072

    Ben Görmeyince

    Ben Görmeyince

    Gönül karar etmez durduğu yerde
    Senin nurun şifa bendeki derde
    Ararım nurunu semada yerde
    Nideyim cemalin ben görmeyince

    Allah’ın cemalin ben görmeyince
    Nideyim cemalin ben...
  20. Cevaplar
    10
    Hit
    14.949

    Cevap: Beyniniz kaç yaşında..

    34 cikti ... iyimi kötümü :D
  21. Cevaplar
    4
    Hit
    5.545

    Cevap: Kurtlar Vadisiden Alman Skandalına cevap

    Sinemalarda tanitimda olmadigi halde ..Kurtlar Vadisi Filistin bizim burada vizyonda :)
  22. Cevap: Medya Kütüphanesi - Kurtlar Vadisi Filistin - Fragman 2

    senin oglan kac yasindaydi abla..girebildimi bu filme
  23. Cevaplar
    4
    Hit
    5.545

    Cevap: Kurtlar Vadisiden Alman Skandalına cevap

    gecmiste kendileri öldürdüler öldürdüler yahudileri ... simdide koruyorlar ...

    aklima bi alman programinda izledigim haber geldi ... okulun bombalandigi icin ...yahudi bir cocugun okula...
  24. Cevaplar
    31
    Hit
    10.057

    Cevap: Bu Haftanin Konugu Nihade :)

    verdigin samimi cevaplar icin cok tesekkür ederim Nihade ...


    Allah dualarini kabul buyursun :)
  25. Cevaplar
    31
    Hit
    10.057

    Cevap: Bu Haftanin Konugu Nihade :)

    tesekkürler Nihade :)

    - Kitap okumaya nasil vakit ayiriyorsun ... belirli bir Kitab okuma vaktin varmi?
    - hayatinda degistirmek istedigin birsey varmi?
    - zorluklar karsisinda ne yaparsin?
    -...
500 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/20 1 2 3 4