Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: neva; Aranan Kelime:

Sayfa 1/20 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi Toplam 0,02 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    66
    Hit
    63.703

    Cevap: hoşuna giden bir şarkı ekle

    Hatice gördü mü bunu ��
  2. Cevaplar
    66
    Hit
    63.703

    Cevap: hoşuna giden bir şarkı ekle

    Allahım ya rabbim ferdi mi ekledin ya 😄 Şaşkın
  3. Konu: Gönlünden geleni söyle..:

    en son yazan neva
    Cevaplar
    926
    Hit
    186.310

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    belli olmz. bakarsınız ayaklar da günün birinde akılla birlikte olup, çok menziller alırsınız..
  4. Cevaplar
    4
    Hit
    6.082

    Cevap: Müslüman Gençe yakışan haller?

    Fark yapar (:
  5. Cevaplar
    3
    Hit
    4.109

    Cevap: Psikiyatri Uzmanının Kendine Hayrı Yok

    İbretlik mi..??
  6. Cevaplar
    0
    Hit
    2.068

    müslüman! tarafını belli et

    Diyelim ki Erdoğan İsrail âşığı!
    Diyelim ki Erdoğan BOP eşbaşkanı!
    Diyelim ki Erdoğan Amerikan uşağı!
    Diyelim ki Erdoğan emperyalizmin hizmetkârı!
    Hadi öyle diyelim, öyle inanalım; peki ya...
  7. Konu: Beyaz Saray - Ak Saray

    en son yazan neva
    Cevaplar
    1
    Hit
    8.148

    Cevap: Beyaz Saray - Ak Saray

    güzel yazılar bunlar lakin gözden kaçırdığınız durumlar var arkadaşım. vaktim olduğunda konuşalım bu mevzuyu sizinle..
  8. Konu: YETER Kİ YARDAN GELSİN..

    en son yazan neva
    Cevaplar
    0
    Hit
    4.697

    YETER Kİ YARDAN GELSİN..

    Görsek gonca dudaklı yari ziyan eyleriz
    Gül yüzü için bülbül gibi figan eyleriz..

    Hasta gönül kapıya varmış şifa arıyor
    YETER Kİ YARDAN GELSİN, DERDİ DERMAN EYLERİZ!

    Hüsn-i cemalin şirin...
  9. Konu: 400 Sene Sonrasına Mektup

    en son yazan neva
    Cevaplar
    0
    Hit
    4.929

    400 Sene Sonrasına Mektup

    Bir Mimar Sinan eseri olan Şehzadebaşı Cami´nin 1990´li yıllarda devam eden restorasyonunu yapan firma yetkililerinden bir inşaat mühendisi, caminin restorasyonu sırasında yaşadıkları bir olayı tv´de...
  10. Konu: sarıgül'e vefa..

    en son yazan neva
    Cevaplar
    1
    Hit
    8.408

    sarıgül'e vefa..

    Sordum sarı çiçeğe,
    Sarıgül'e ne dersin?
    Çiçek eydür derviş baba
    Allah hayrını versin..

    Sordum sarı çiçeğe,
    Sen ne demek istersin?
    Çiçek eydür derviş baba
    O'nla ayvayı yersin..
  11. Cevaplar
    0
    Hit
    17.957

    bana fazla güvenmeyin,yer onun göğ onun..

    http://yenisafak.com.tr/video-galeri/hava-durumu-boyle-sunulur/14802?utm_source=yenisafak-facebook&utm_medium=yenisafak-facebook&utm_campaign=yenisafak-facebook.
  12. Konu: Gönlünden geleni söyle..:

    en son yazan neva
    Cevaplar
    926
    Hit
    186.310

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    İzmir'de izmirliler kaybetti, asla binali yıldırım diil..
  13. Konu: ESKİDEN..

    en son yazan neva
    Cevaplar
    0
    Hit
    3.328

    ESKİDEN..

    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1890994_630412140345955_115180664_n.jpg
    Çember çevrilir,
    Su musluktan içilir,
    Ağaçlara tırmanılırdı.
    Bebekler bezden,
    Silahlar tahtadan,...
  14. Konu: gönderme..

    en son yazan neva
    Cevaplar
    0
    Hit
    3.017

    gönderme..

    https://pbs.twimg.com/media/Bhbb8WRCIAAnlxv.png:large

    Şurada siyonizme HİZMET vardır, şurada da ümmete ihanet. Şuraya da biz yapmadık yazalım..
  15. Cevaplar
    2
    Hit
    2.752

    Cevap: bağrı yanık ﻫ den,başı eğik و dan هو diyordu

    "Aşka yanmalı can dediğin.
    Ya cânân olmalı; ya da canını almalı.
    Yâr diyemezsin ki herkese; içinde yaran olmalı.
    Herkesin de bir yüreği vardır amma..
    yürek dediğin bir başka yanmalı..!"
  16. Konu: Gönlünden geleni söyle..:

    en son yazan neva
    Cevaplar
    926
    Hit
    186.310

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1970483_659246350802276_1534692572_n.jpg

    hüzün mahzenlerinde, hüzünle beslenir,hüzünle doyar gafil yüreğim..
  17. Konu: Söz Resimle Buluştu

    en son yazan neva
    Cevaplar
    48
    Hit
    19.663

    Cevap: Söz Resimle Buluştu

    bunak kafirler. reziller.
  18. Cevaplar
    1
    Hit
    6.962

    Cevap: ZALİMİN ZULMÜ VARSA,SEVENİN ALLAH'I VAR..

    https://www.youtube.com/watch?v=p1MlxirWpdQ.
  19. Konu: Gönlünden geleni söyle..:

    en son yazan neva
    Cevaplar
    926
    Hit
    186.310

    Cevap: Gönlünden geleni söyle..:

    Hasta gönül kapıya varmış şifa arıyor,
    Yeter ki yardan gelsin, derdi derman eyleriz..
  20. Cevap: Arslanbek Sultanbekov..Dombıra ( Kızılelma dizi müziği)

    Aynı.müzikle..(göktürk.şarkısının.müziği..)


    http://www.youtube.com/watch?v=Lcgm1wblrxs.
  21. Cevaplar
    3
    Hit
    9.503

    Cevap: Uğur Işılak / Kadın Gibi Kadın

    turgay.ın.tüm.proğramlarını.izleyin.kalite.bi.adamdır.
  22. Konu: Nerede Yanlış Yapıyoruz.

    en son yazan neva
    Cevaplar
    6
    Hit
    2.770

    Cevap: Nerede Yanlış Yapıyoruz.

    yazınızı şimdi okudum haluk bey.
    beşer kitapları derken kastettiğiniz belli bi kitap grubu mu var acaba..
    tüm kitaplara karşı olmazsınız herhalde..?
  23. Konu: Söz Resimle Buluştu

    en son yazan neva
    Cevaplar
    48
    Hit
    19.663

    Cevap: Söz Resimle Buluştu

    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1017018_577482292315460_1963006808_n.jpg
  24. Konu: Nerede Yanlış Yapıyoruz.

    en son yazan neva
    Cevaplar
    6
    Hit
    2.770

    Cevap: Nerede Yanlış Yapıyoruz.

    haklısınız Itri.. duamız eksik bizim. duadan uzağız. tek çaremiz bu olmasına karşın, tek sorunumuz da bu.
  25. Konu: Allah de, ötesini bırak..

    en son yazan neva
    Cevaplar
    2
    Hit
    1.571

    Cevap: Allah de, ötesini bırak..

    tamm ozaman kitabın arka kapak yazısını paylaşalım inşaallah..:

    Allah her şeyden haberdardır, sanmayın ki size yapılan haksızlığa kayıtsız kalıyor. O, size bir annenin evladına yaklaştığı...
500 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/20 1 2 3 4