Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: safdeha; Aranan Kelime:

Sayfa 1/3 1 2 3

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    0
    Hit
    4.781

    Kur’an Diline Küsmüş Davalar

    Kur’an Diline Küsmüş Davalar

    Ezildim zalimlerin ayakları altında,
    Ezildim çünkü asi-günahkârım aslında!

    İsyankâr yaşadıkça ülkeme saldırdılar,
    Sonra üç kuruş verip dünyaya daldırdılar!
    ...
  2. Konu: Var Mısınız?

    en son yazan safdeha
    Cevaplar
    2
    Hit
    4.763

    Cevap: Var Mısınız?

    o ıssızlığı bozan bir ses haykıracak
    okudukça birileri Hakkı tanıyacak
    değil İslam garip geldi garip gidecek
    bu görüntüden ders alınacak...
  3. Konu: Var Mısınız?

    en son yazan safdeha
    Cevaplar
    2
    Hit
    4.763

    Var Mısınız?

    Var mısınız?


    “66 - Hem dileseydik gözlerini üzerinden silme kör ediverirdik de yola dökülürlerdi. Fakat nereden görecekler?”

    “67 - Yine dileseydik oldukları yerde kılıklarını değiştirirdik...
  4. Konu: Kimseyi Kandırma Dostum

    en son yazan safdeha
    Cevaplar
    0
    Hit
    3.059

    Kimseyi Kandırma Dostum

    Kimseyi Kandırma Dostum

    Kur’ansız söz sözden değil
    Aldatan aldanır dostum
    Der aldatan bizden değil
    Aldatan aldanır dostum

    Yalanı savunan insan
    En sonunda yaşar hüsran
    Ne yaparsa yapsın...
  5. Konu: Kâlû Belâ’dan beri

    en son yazan safdeha
    Cevaplar
    0
    Hit
    2.423

    Kâlû Belâ’dan beri

    Kâlû Belâ’dan beri

    Elbette çağlar akar
    Arzular çağlar yakar
    Her insan ağlar bakar
    Kâlû Belâ’dan beri

    Dünyaya gelen aşk ile
    Yer içer bile bile
    Şahit bülbülden güle
  6. Konu: Ramazan Hoş Geldin

    en son yazan safdeha
    Cevaplar
    2
    Hit
    3.421

    Cevap: Ramazan Hoş Geldin

    ecmain... ilahi maraton ve festivalimiz başlıyor... :)
  7. Konu: Ramazan Hoş Geldin

    en son yazan safdeha
    Cevaplar
    2
    Hit
    3.421

    Ramazan Hoş Geldin

    İskelet görüntüm olmasın üzüntü,
    Sadece tenimle sonlama öykümü,
    Meşgul etmesin hiç açlıkla kuruntu,
    Afrikalı açlar olmasın yansıyan…

    Kurumuş dudağım nefsimi haşlasın,
    Deve hörgücünde...
  8. Cevaplar
    0
    Hit
    3.322

    Doğu Türkistan/Uygur Türk'lerinin Acısı

    Doğu Türkistan/Uygur Türk'lerinin Acısı

    Çin’i saran asırların intikamını,
    Alır ya... Huzur adına yaparak zulmü!
    Sincan’da dünya seyreder ırkçı kıyımı,
    Doğu Türkistan’da ağlar Türk’ün kilimi…
    ...
  9. Konu: Yunus Emre

    en son yazan safdeha
    Cevaplar
    0
    Hit
    2.019

    Yunus Emre

    Yunus Emre

    Candan maldan kimse emin değildi
    Halinden bezmişti, Anadolu nar
    Moğol istilası tekin değildi
    İktidarsız sultan, kargaşaydı yar

    Bu dehşet içinde gezdi manisi
    Umutsuza umut oldu...
  10. Konu: Tanısaydık Rabbimizi

    en son yazan safdeha
    Cevaplar
    4
    Hit
    3.496

    Cevap: Tanısaydık Rabbimizi

    teşekkür ederim... :) berat kandilinizi kutluyorum.... :)
  11. Konu: ”Hu...” Diyelim

    en son yazan safdeha
    Cevaplar
    0
    Hit
    2.365

    ”Hu...” Diyelim

    ”Hu...” Diyelim

    Allah’a yönelen hayırlı niyet
    Işık olup yayar yapsa ibadet
    Allah’ı zikretse kalpte afiyet
    Asumanı döker nur sağanağı

    “Hu” dilinde eller bin sallanırken
    Elesti...
  12. Konu: Tanısaydık Rabbimizi

    en son yazan safdeha
    Cevaplar
    4
    Hit
    3.496

    Cevap: Tanısaydık Rabbimizi

    tanrı yerine Allah desek daha güzel olmaz mı? insan mükemmel akıl ile donatılmış, bu akıl ile sorgular, düşünür ve Allah'a yönelir. her şey Allah'ın rahmetinde ve ihsanın da... biz gayret etmeliyiz...
  13. Konu: Ahmet Efendim

    en son yazan safdeha
    Cevaplar
    2
    Hit
    4.057

    Cevap: Ahmet Efendim

    bu güzel şiirle paylaşımı renklendirdiniz... Allah razı olsun... :)
  14. Cevaplar
    0
    Hit
    2.739

    Yokluğu Çiğnesin Her Lokman

    Yokluğu Çiğnesin Her Lokman

    Tam zamanında hissetmelisin,
    Ölüm gelmeden ölmeyi,
    Eğlenmek yok bu dünyada anlamalısın,
    Özgürlük olmadan, unutmalısın gülmeyi...

    Unutmalısın uyku dolu geceleri...
  15. Cevap: Ankat: Muhammed Mursi'nin asılmaması için oy verelim...

    elimizden bu geliyor şimdilik... birde dua... ses sestir... işe yarar ya da yaramaz... sen duruşunu göster, Allah seni bilecek, hislerinin karşılığını da verecektir.. saygılar :)
  16. Ankat: Muhammed Mursi'nin asılmaması için oy verelim...

    eski Mısır cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin uluslararası bir sitede asılmaması için oy kullanmak isteyen arkadaşlara site adresi :



    http://www.muslimsformorsi.net/



    seçimle cumhurbaşkanı...
  17. Cevaplar
    0
    Hit
    2.589

    Lider, Muhammed Mursi İsa el Eyyat

    Lider, Muhammed Mursi İsa el Eyyat

    “Bir kötülüğün cezası yine onun gibi bir kötülüktür, ama kim affeder, bağışlarsa onun mükâfatı Allah'a aittir. Şüphesiz ki Allah, zalimleri sevmez.” ŞÛR süresi,...
  18. Konu: Tasarruf Etmeliyiz

    en son yazan safdeha
    Cevaplar
    1
    Hit
    4.646

    Cevap: Tasarruf Etmeliyiz

    "Ey Âdemoğulları! Her mescide gidişinizde güzel giysilerinizi giyin ve yiyin, için, fakat israf etmeyin, Çünkü Allah israf edenleri sevmez.",
    Araf suresi, 31. ayet
  19. Cevaplar
    1
    Hit
    6.874

    Cevap: Gençlerde Karşı Cins Yakınlaşmaları

    "
    Zinaya da yaklaşmayın, çünkü o pek çirkindir ve kötü bir yoldur."
    ISRÂ SURESI
    ,32
  20. Konu: Ahirete İman Ediyor Muyuz

    en son yazan safdeha
    Cevaplar
    1
    Hit
    5.632

    Cevap: Ahirete İman Ediyor Muyuz

    "
    İnsanlardan öyleleri de vardır ki, inanmadıkları halde, "Allah'a ve ahiret gününe inandık." derler" Bakara süresi, 8. ayet
  21. Cevaplar
    1
    Hit
    9.998

    Cevap: Çanakkale Savaşının 100. yılını Kutlarken

    "Allah yolunda öldürülenlere "ölüdür" demeyin. Aslında onlar diridirler fakat siz bunu bilemezsiniz." (Bakara süresi/154)
  22. Cevap: Zulmün Temeli İslam Kardeşliğinin Yaşanmamasıdır

    "İnsanı önünden ve arkasından izleyen (melekler) vardır, onu Allah'ın emri ile gözetlerler. Herhangi bir toplum tutumunu değiştirmedikçe Allah onun konumunu değiştirmez. Allah, bir toplumun herhangi...
  23. Cevaplar
    2
    Hit
    3.323

    Cevap: Miraç kandilinizi kutluyorum

    Allah razı olsun... umarım temenniniz tüm müslümanlara yansır. secdeye gelen alnımızdaki nur, kalbimizde son bulan miracıyla samimi bir seviyeye varır!!! hayırla kalınız...
  24. Cevaplar
    2
    Hit
    3.323

    Miraç kandilinizi kutluyorum

    sevgili Kardeşlerim,

    bizi Allah'a ulaştıran her yol miracımızdır. Miraç yükselmedir. yani insanın iyi konumunu daha da iyiye taşınmasıdır. günümde bu kadar çok ahlaki kirlenmenin olduğu şu gecede,...
  25. Konu: Miracın Ruhu

    en son yazan safdeha
    Cevaplar
    0
    Hit
    2.846

    Miracın Ruhu

    Miracın Ruhu


    Miraç ruhun emeli,
    İmandır tek temeli!
    Sabır yol, kulluk baki…
    Rabbe aşktır bam teli!

    Hakka sırtını daya
    Tutsun böylesi maya
75 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/3 1 2 3